Dead by Daylight alınır mı?

Sandwich

Picopat
Daha fazla  
RAM
XPG 16x2 6400 MHz CL32 RAM
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000 1 TB SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 4070 Super
Anakart
MSI B650 Tomahawk Wi-Fi
İşlemci
Ryzen 7 9700X
Selam arkadaşlar!

Oyun dünyasına yeni adım atıyorum ve açıkçası biraz heyecanlıyım. Daha önce çok fazla oyun tecrübem olmadı ama geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımın hesabıyla Dead by Daylight deneme şansım oldu. Kısa süreli oynamama rağmen gerçekten çok hoşuma gitti!

Şimdi, Steam'deki indirimleri görünce oyunu ve bazı DLC'leri satın almayı düşünüyorum. Özellikle 24 dolarlık bir paket gözüme çarptı ama tam olarak ne içerdiğinden emin değilim.

Sizden bir ricam olacak:
Hangi DLC'ler alınmaya değer sizce? 24 dolarlık paket mantıklı bir tercih mi, yoksa başka bir kombinasyon daha mı iyi olurdu?

Yorumlarınızı ve önerilerinizi dört gözle bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1000 saat oynadım oyun gerçekten eğlenceliydi, bak eğlenceliydi diyorum. Son 1 yılda gelen nerfler ve bufflar yüzünden katiller camp ve tunnel atmaya inanılmaz meilli oldular, özellikle son 2-3 aylık sürede hep tunnel ve camp atıyor katiller ve bu da oyun zevkini çok bozuyor. Tabii ki tunnel atmak veya camp yapmak yasak değil, ancak katil kurbanı bunlar sayesinde hemen oyundan çıkartabiliyor, bu da doğal olarak kurbanların oyun zevkini alt üst ediyor. Tabii ki katil de tunnel ve camp atmazsa oyun kazanamıyor. Bence oyun şu an dengeli değil, bu da 2 taraf için zevk almaktan daha çok sinirlendiriyor.

Hmm, zor bir deneyim gibi. Peki alacaksam neleri almalıyım, DLC olarak vesaire?

Hmm, zor bir deneyim gibi. Peki alacaksam neleri almalıyım, DLC olarak vesaire?
Bu tamamen sana bağlı. Oyunda bir zürü katil ve kurban var, onlara bakabilirsin. Eğlenceli olabileceğini düşündüğün katillerin ve kurbanların DLC'lerini alabilirsin.

NOT: 3 numarada önerdiğim perkü kesinlikle kullan.

1. Kurban olarak Meg Thomas oynayabilirsin zaten ücretsiz. Meg Thomas'ın sprint veya adrenaline gibi perkleri mevcut, ve bu perkler gayet güçlü.

2. Kurban olarak Feng Min ile oynayabilirsin, Feng Min'in karakterinden kıvrak kullanabilirsin. (NOT: Asla sprint ve kıvrak gibi perkleri aynı anda perk yuvasına ekleme, 2 perkten yanlızca birisi aktif olur.)

3. Kurban için Kate Denson karakterini öneririm, hatta bunu ilk sıraya koyabilirsin.
Kate Denson karakterinden fırsat penceresini kullanabilirsin. 32 metre yakınında bulunan tüm atlama noktalarını, kırılabilecek duvarları ve paletlerin yerlerini gösterir. Oyuna yeni başlaya birisi için son derece önemlidir.

Katil olarak onryo(Sadako) öneririm perkleri baya iş yapıyor.

Konuyla alakasız ama eski Dead Hard veya MFT olduğu zamanlar çok iyiydi.

İfadeler: QTV
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…