Merhaba Dead by Daylight almak istiyorum. Steam'de 6 dolar Epic'te 239 fakat Epic'te 100 TL indirimim var. Steam daha cazip geliyor ama bana tavsiyede bulunur musunuz?
Merhaba Dead by Daylight almak istiyorum. Steam'de 6 dolar Epic'te 239 fakat Epic'te 100 TL indirimim var. Steam daha cazip geliyor ama bana tavsiyede bulunur musunuz?
Epic'teki versiyonda maç bulamama vs. sorunlar var. 100 TL indiriminiz sadece bu oyuna özel değilse başka oyunda kullanıp DBD'yi Steam üzerinden almanızı öneririm.
Epic'teki versiyonda maç bulamama vs. sorunlar var. 100 TL indiriminiz sadece bu oyuna özel değilse başka oyunda kullanıp DBD'yi Steam üzerinden almanızı öneririm.
Evet Steam'da yaklaşık 200 saatim var. Epic versiyonunda oyun daha geç açılıyor ve sürekli kopukluk maç bulamama tarzı sıkıntılar oluyor bende bizim ekibimizdekilerden biliyorum 4 kişiden 2'si Epic'ten oynuyor iyi cihaz ve internete sahip olmalarına rağmen. Oyunun Steam'daki kitlesi de daha fazla yaklaşık 70k civarı. Biraz daha tuzlu fiyatı var ama sorunsuz oynamak istiyorsanız Steam'dan almanızı öneririm.