Çözüldü Dead by Daylight "Başlatma Hatası"

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
7
Yer
Fake Japanese
Merhaba dostlar, arkadaşımla oyun oynarken birden maçtan koptu. Bu her zaman olan bir bug ve çözümü genelde oyunu yeniden başlatmak oluyor. Oyunu yeniden başlattık ama arkadaşım oyuna girebiliyorken ben giremiyorum. Altta görmüş olduğunuz hatayı alıyorum. Oyunu yeniden başlattım, bilgisayarı yeniden başlattım ve DNS ayarlarımı değiştirdim yine olmadı. Oyuna bir türlü giremiyorum.

1667892133674.png

Çözüm
Bu sorunun internet ile alakalı olduğunu söyleyenler var araştırdığım kadarıyla. İnternet sağlayıcı firmanızı arayıp Güvenli İnternet durumunu iptal etmek istediğinizi söyleyin. Bu şekilde sorunu çözenler olmuş. Ardından siz de sorununuzun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
Zaten hali hazırda olan bir "Güvenli internet" korumam yok.

Çözümü Xbox profili kapatıp tekrar açmam ile düzeldi. Verileri bir hatadan dolayı oyun eşitleyemiyor ve oyun sonuç olarak açılmıyor.
Bu sorunun internet ile alakalı olduğunu söyleyenler var araştırdığım kadarıyla. İnternet sağlayıcı firmanızı arayıp Güvenli İnternet durumunu iptal etmek istediğinizi söyleyin. Bu şekilde sorunu çözenler olmuş. Ardından siz de sorununuzun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Zaten hali hazırda olan bir "Güvenli internet" korumam yok.

Çözümü Xbox profili kapatıp tekrar açmam ile düzeldi. Verileri bir hatadan dolayı oyun eşitleyemiyor ve oyun sonuç olarak açılmıyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı