Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 9 Ağustos 2021 #1 Dead by Daylight, oyuna girdikten belli bir süre sonra çöküyor. Ve bu sebepten dolayı süreli ban yiyorum. Oyunun Config klasöründe birkaç tane minidump dosyası buldum. Anlayan arkadaşlar incelerse sevinirim. Oyunun minidump dosyaları. @KojiroHyuga04 , Bekli anlarsınız diye etiketledim. Çünkü hata dosyaları .dmp uzantılı. Son düzenleme: 9 Ağustos 2021
Dead by Daylight, oyuna girdikten belli bir süre sonra çöküyor. Ve bu sebepten dolayı süreli ban yiyorum. Oyunun Config klasöründe birkaç tane minidump dosyası buldum. Anlayan arkadaşlar incelerse sevinirim. Oyunun minidump dosyaları. @KojiroHyuga04 , Bekli anlarsınız diye etiketledim. Çünkü hata dosyaları .dmp uzantılı.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.027 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 9 Ağustos 2021 #2 Ben mavi ekranın Dump dosyasından anlarım. Oyun Dumplarını incelemeyi bilmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Efbiay0 Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 908 Çözümler 18 9 Ağustos 2021 #3 Sorunu çözdüm. Dosyalar eksikmiş. Silip tekrar yükleyince düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm