mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 12 Mart 2023 #1 Arkadaşlar 2 gündür DBD oynarken şu hatayı verip çöküyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Brandenburg Femtopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 147 Çözümler 4 12 Mart 2023 #2 mMichaelMYERS dedi: Arkadaşlar 2 gündür DBD oynarken şu hatayı verip çöküyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Eki Görüntüle 1698424 Genişletmek için tıkla... 1. Dead by Daylight'ın kurulu olduğu klasöre gelin. 2. "Engine" klasörünü silin. 3. Steam'e girip oyun dosyalarını doğrulayın ve bekleyin. 4. Sistemi yeniden başlatın ve tekrar girmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
mMichaelMYERS dedi: Arkadaşlar 2 gündür DBD oynarken şu hatayı verip çöküyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Eki Görüntüle 1698424 Genişletmek için tıkla... 1. Dead by Daylight'ın kurulu olduğu klasöre gelin. 2. "Engine" klasörünü silin. 3. Steam'e girip oyun dosyalarını doğrulayın ve bekleyin. 4. Sistemi yeniden başlatın ve tekrar girmeyi deneyin.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 12 Mart 2023 #3 mMichaelMYERS dedi: Arkadaşlar 2 gündür DBD oynarken şu hatayı verip çöküyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Eki Görüntüle 1698424 Genişletmek için tıkla... Hayır. Hala sorun devam ediyor mu bilmiyorum. Çözüldü: Dead by Daylight'a girilemiyor Arkadaşlar şu an arkadaşım da ben de oyuna giremiyoruz. Bilgisi olan var mı? www.technopat.net Artı 0 Eksi
mMichaelMYERS dedi: Arkadaşlar 2 gündür DBD oynarken şu hatayı verip çöküyor. Yapabileceğim bir şey var mı? Eki Görüntüle 1698424 Genişletmek için tıkla... Hayır. Hala sorun devam ediyor mu bilmiyorum. Çözüldü: Dead by Daylight'a girilemiyor Arkadaşlar şu an arkadaşım da ben de oyuna giremiyoruz. Bilgisi olan var mı? www.technopat.net