Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #1 Birkaç gün önce Dead by Daylight tekrar oynayayım dedim ancak sürekli donma ve takılmalar olmaya başladı. Sistem gereksinimlerim yetiyor. Sorunun bir sebebi ve çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2024
Birkaç gün önce Dead by Daylight tekrar oynayayım dedim ancak sürekli donma ve takılmalar olmaya başladı. Sistem gereksinimlerim yetiyor. Sorunun bir sebebi ve çözümü var mı?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.383 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #2 Sistemini yaz.
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 QTV dedi: Sistemini yaz. Genişletmek için tıkla... Banım vardı yazamadım. RTX 4050 AMD RYZEN 5 8 GB Ram
QTV dedi: Sistemini yaz. Genişletmek için tıkla... Banım vardı yazamadım. RTX 4050 AMD RYZEN 5 8 GB Ram
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.383 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #4 Bayezid66 dedi: Banım vardı yazamadım. RTX 4050 AMD Ryzen 5 8 GB RAM Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatıp açtığın zaman donma geçiyor mu?
Bayezid66 dedi: Banım vardı yazamadım. RTX 4050 AMD Ryzen 5 8 GB RAM Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatıp açtığın zaman donma geçiyor mu?
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #5 QTV dedi: Oyunu kapatıp açtığın zaman donma geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır her maçta en az 2-3 kez yaşıyorum ve sinir ediyor. Oyunun en önemli noktalarında donuyor
QTV dedi: Oyunu kapatıp açtığın zaman donma geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır her maçta en az 2-3 kez yaşıyorum ve sinir ediyor. Oyunun en önemli noktalarında donuyor
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.383 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #6 Bayezid66 dedi: Hayır her maçta en az 2-3 kez yaşıyorum ve sinir ediyor. Oyunun en önemli noktalarında donuyor Genişletmek için tıkla... Sorunun ne olduğunu tam çözemedim.
Bayezid66 dedi: Hayır her maçta en az 2-3 kez yaşıyorum ve sinir ediyor. Oyunun en önemli noktalarında donuyor Genişletmek için tıkla... Sorunun ne olduğunu tam çözemedim.
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #7 QTV dedi: Sorunun ne olduğunu tam çözemedim. Genişletmek için tıkla... Ben internetli alakalı olduğunu düşünmeye başladım. Diğer oyunlarda böle donmalar yaşamıyorum. Ama bunda önce ping artıp sonra takılmalar başlıyor
QTV dedi: Sorunun ne olduğunu tam çözemedim. Genişletmek için tıkla... Ben internetli alakalı olduğunu düşünmeye başladım. Diğer oyunlarda böle donmalar yaşamıyorum. Ama bunda önce ping artıp sonra takılmalar başlıyor
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.383 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #8 Bayezid66 dedi: Ben internetli alakalı olduğunu düşünmeye başladım. Diğer oyunlarda böyle donmalar yaşamıyorum. Ama bunda önce ping artıp sonra takılmalar başlıyor Genişletmek için tıkla... O halde pinginiz olabilir.
Bayezid66 dedi: Ben internetli alakalı olduğunu düşünmeye başladım. Diğer oyunlarda böyle donmalar yaşamıyorum. Ama bunda önce ping artıp sonra takılmalar başlıyor Genişletmek için tıkla... O halde pinginiz olabilir.