Çözüldü Twitch Dead by Daylight Drop'ları nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The_Türk

Hectopat
Yer
Türkiye
Selamlar. Twitch'ten Dead by Daylight izliyorum ve Drop'lar yayıncı tarafında açılmış. İzledikçe bana da bildirimler geliyor. Kanlı tshirt kazandınız, ayakkabı kazandınız, çıkartma kazandınız vs. gibi. Bunları nasıl yapabilirim acaba? Dead by Daylight hesabı ile Twitch hesabını bağlamak gerekiyor galiba ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Aslında Dead by Daylight hesabı dediğim Epic'ten oyuna sahibim ve Epic'ten oynuyorum sadece. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Twitch ayarlarında hesaplarım veya bağlantılarım gibi bir yer olması lazım. Oradan hesabı bağladıktan sonra droplara girip alıyorsun, direkt hesabına geliyordu.

Twitch ayarlarında hesaplarım veya bağlantılarım gibi bir yer olması lazım. Oradan hesabı bağladıktan sonra droplara girip alıyorsun, direkt hesabına geliyordu.
Behavior hesabınız ile Twitch hesabınızı bağlıyorsunuz. Sonra ödülleri al yapıyorsunuz hesabınıza geliyor.
BHVR hesabı açtım ve bağladım. Twitch hesabını bağladım. Epic hesabımı bağladım. Son durum şöyle. Olmuş mu acaba?

Screenshot-2025-05-31-015311.png

Claim drops tıkladığınızda Twitch envanterinize atıyor değil mi?
Diğer siteden geldim, evet olmuş. Dropları almayı denediniz mi?
Evet. O kırmızı "Claim drops" yazısına tıklayınca Twitch sayfasına yönlendiriyor. Oradan da üzerlerine tıklayıp claim ettim. Son durum aşağıdaki gibi görünüyor. Şu an oyunu açamıyorum. Oyunuma işlenmiş midir?

Screenshot-2025-05-31-020053.png

Evet. O kırmızı "claim drops" yazısına tıklayınca Twitch sayfasına yönlendiriyor. Oradan da üzerlerine tıklayıp claim ettim. Son durum aşağıdaki gibi görünüyor. Şu an oyunu açamıyorum. Oyunuma işlenmiş midir?

Eki Görüntüle 2502305

Aldıktan sonra oyuna gelir. Eğer bir sorununuz olursa destek ile iletişime geçin. İlgileniyorlar.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı