6 671174 Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 281 11 Temmuz 2023 #1 Game Pass'den Dead by Daylight indirdim bunu silip Steam'den indirmek istersem Game Pass'deki Dead by Daylight hesabıma girebilir miyim?
Game Pass'den Dead by Daylight indirdim bunu silip Steam'den indirmek istersem Game Pass'deki Dead by Daylight hesabıma girebilir miyim?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 11 Temmuz 2023 #2 Xbox a steam hesap baglanabilirse oynayabilirsin. Steam de mümkün müydü tam hatirlayamadim. Epic games te bu mümkündü, xbox, ps, nintendo,ea, vs. hesaplarini baglayip kaldigin yerden oynayabiliyordun. Son düzenleme: 12 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Xbox a steam hesap baglanabilirse oynayabilirsin. Steam de mümkün müydü tam hatirlayamadim. Epic games te bu mümkündü, xbox, ps, nintendo,ea, vs. hesaplarini baglayip kaldigin yerden oynayabiliyordun.
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 11 Temmuz 2023 #3 671174 dedi: Game Pass'den Dead by Daylight indirdim bunu silip Steam'den indirmek istersem Game Pass'deki Dead by Daylight hesabıma girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi
671174 dedi: Game Pass'den Dead by Daylight indirdim bunu silip Steam'den indirmek istersem Game Pass'deki Dead by Daylight hesabıma girebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef.