Dead By Daylight Halloween Edition 22,80 TL'ye Alınır mı?

Salvonyus

Hectopat
Sade Dead By Daylight 15 TL, sizce oyunun sunduğu karakterler ile mi oynanmalı yoksa indirimden faydalanmalı mıyım?
Ekran Görüntüsü (19).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başına saracak bir oyun değil onu belirteyim. Hitboxes sistemi son derece kötü ve sorunlu. Lost connection, crash hataları ve bug sorunları var. Katil oynadığın zaman maç bulma ve girme süreleri uzun, survivor oynadığın zaman da lag switch ve türlü saçma işlerle oyununu zehir eden katiller ayrı bir dert. Oyuncu topluluğu da gayet kötü, katil oynadıktan sonra maç sonu konuşmalardan anlarsın elbet.

Tüm bu olumsuz yorumlara rağmen arkadaşımla oynuyorum ve 500 saat oldu. Oyun ne kadar kötü de olsa dediğim gibi oynayacak arkadaşın var ise gayet keyifli, alabilirsin. Saçma sapan buglarda bile eğlenebiliyorsun, diğer türlü tek başına oynayacaksan sana kolay gelsin derim.

Halloween Edition al, katili çok iyi ve kaliteli.

hiçbie
Sade Dead By Daylight 15 TL, sizce oyunun sunduğu karakterler ile mi oynanmalı yoksa indirimden faydalanmalı mıyı
hiçbirşekilde ikisinide alma kanser olursun dlcde alma ben aldım 2 hafta sonra karakterin perkleri değişti asla bulaşma kanser takım arkadaşlarınmı dersin serverlere gelmeyeceğim bile 20 dakikada oyun bul mayamı dersin mal mal güncellemelerimi dersin asla bulaşma ben ettim sen etme abi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı