okyege Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer istanbul 12 Haziran 2023 #1 DBD oynamaya yeni başladım ve katil alacağım ancak hangi katili almalıyım? Bir de ghostface mi daha iyi çete mi?
DBD oynamaya yeni başladım ve katil alacağım ancak hangi katili almalıyım? Bir de ghostface mi daha iyi çete mi?
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 12 Haziran 2023 #2 Dost, 3 aydır aralıksız hayatsız gibi oynuyorum o oyunu. Ghostface aşırı güçsüz, milleti korkutur, win almasına oynamam dersen al. Çete iyi bir karakter oynaması kolay. Ben sana palyaço öneririm, clowna bir bak.
Dost, 3 aydır aralıksız hayatsız gibi oynuyorum o oyunu. Ghostface aşırı güçsüz, milleti korkutur, win almasına oynamam dersen al. Çete iyi bir karakter oynaması kolay. Ben sana palyaço öneririm, clowna bir bak.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.434 Çözümler 67 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #3 Freddy iyidir tavsiye ederim. Spirit ve Maraz çok güçlüdür ancak kullanabilmesi de zordur.
L lovemyers Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.158 Makaleler 2 Çözümler 13 12 Haziran 2023 #4 K_carmz dedi: Freddy iyidir tavsiye ederim. Spirit ve Maraz çok güçlüdür ancak kullanabilmesi de zordur. Genişletmek için tıkla... Hocam Freddy en zayıf katillerden?
K_carmz dedi: Freddy iyidir tavsiye ederim. Spirit ve Maraz çok güçlüdür ancak kullanabilmesi de zordur. Genişletmek için tıkla... Hocam Freddy en zayıf katillerden?
otpphap Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer İstanbul 12 Haziran 2023 #5 Oynaması zor fakat oyunun en güçlü katili tabii ki açık arayla Nurse. Onun dışında başlangıç için Wraith,Spirit veya Wesker(Mastermind) alınabilir.
Oynaması zor fakat oyunun en güçlü katili tabii ki açık arayla Nurse. Onun dışında başlangıç için Wraith,Spirit veya Wesker(Mastermind) alınabilir.