Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...
Attığınız konudaki gibi uyguladım, oyunu yarım saat oynadıktan sonra çöktü ama yenilememe rağmen herhangi bir şey çıkmadı. Yanlış bir şey mi yaptım? @Enes3078
İlginç. Oyunun dosya konumunda çökme raporu vs. varsa onu paylaşınız. Belgelerim içinde ya da oyun dosya yolunda olabilir.
Yine de GPU kullanımınız yüzünden hata alıyorsunuz gibi, oyuna VRAM yetmiyor olabilir. Derseniz DDU ile eski sürücüyü kaldırıp güncel sürücüyü kurun. DDU kullanım rehberi aşağıda yer almakta.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...