Çözüldü Dead by Daylight hesap aktarımı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

renais

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, DBD oyununu ben Epic Games'ten oynuyorum ama Steam'e aktarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Detaylı anlatabilecek biri var mı?
Mesela bu attığım fotoğrafta hangi platformu seçmem gerek? Epic mi yoksa Steam mi? Ben Steam'e aktarmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Denedim yaptım olmadı Epic hesabımda her şey duruyor Steam'de boş hesap hala.

Arkadaşlar yaptım en başta behavioura Steam ve Epic hesaplarını ekliyosunuz sonra orada DBD oyunu gözüküyor ona tıklayın hesap eşleştirme çıkacak ona da tıklayın orada platform seçme yerinde dolu hesabınız neredeyse ilk oraya seçin hesabınızı ekledikten sonra SS te gözüken yer gelecek orada dolu hesabı nereye bağlamak istiyorsanız altındaki kırmızı simgeye basın yine size aynı işlemleri yaptıracak yaptıktan sonra size bir mail gelecek eşleşme başarılı gibisinden bunu gördükten sonra oyuna girin hesabınız aktarılmış olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan izleyerek yapabilirsin.

İzledim de anlamadım ya hangi platformu seçeceğimi söylemiyor. Anlamadığım yer şu attığım fotoğrafta hangi platformu seçmem lazım.

Denedim yaptım olmadı Epic hesabımda her şey duruyor Steam'de boş hesap hala.

Arkadaşlar yaptım en başta behavioura Steam ve Epic hesaplarını ekliyosunuz sonra orada DBD oyunu gözüküyor ona tıklayın hesap eşleştirme çıkacak ona da tıklayın orada platform seçme yerinde dolu hesabınız neredeyse ilk oraya seçin hesabınızı ekledikten sonra SS te gözüken yer gelecek orada dolu hesabı nereye bağlamak istiyorsanız altındaki kırmızı simgeye basın yine size aynı işlemleri yaptıracak yaptıktan sonra size bir mail gelecek eşleşme başarılı gibisinden bunu gördükten sonra oyuna girin hesabınız aktarılmış olacaktır.

Dosya Ekleri

• dbd hesap bağlama.png
    39,2 KB · Görüntüleme: 107
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…