Dead by Daylight katil maçı bulmuyor

eypmsa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Nedense kurban olduğumda maçı hemen buluyor. Fakat katil main olduğum için kurban çok oynamıyorum. Fakat katilken maçı ya 5-6 dakikada buluyor ya da hiç girmiyor. Mesela yeni gelen 2V8 modunda kurbanken hemen bulmasına rağmen katilde bulamıyorum fakat normal modda 5-6 bazen 8-9 dakikada buluyor. Bende mi sıkıntı var?

Hayır. Bende de öyle. Yeni çıkan 2v8 modunda survivor olarak çok kolay eşleşme bulabiliyorum ancak katil olmak istediğimde çok uzun süre bekleme oluyor. Bunun bir nedeni oyunda genel olarak katil eşleşme süreleri survivor modundan uzun ama bir diğer nedeni yeni 2v8 modunda katil olarak oynamak isteyenlerin sayısının çok olması ve oyunun aynı türden iki katili tek maçta eşleştirmemesi. Örneğin Huntress olarak oynamak isteyen bir kişi başka bir Huntress oyuncusu ile birlikte eşleşemez. Aynı şekilde Wraith olarak oynamak isteyen bir kişinin başka bir katil ile eşleşmesi lazım.

Hayır. Bende de öyle. Yeni çıkan 2V8 modunda survivor olarak çok kolay eşleşme bulabiliyorum ancak katil olmak istediğimde çok uzun süre bekleme oluyor. Bunun bir nedeni oyunda genel olarak katil eşleşme süreleri survivor modundan uzun ama bir diğer nedeni yeni 2V8 modunda katil olarak oynamak isteyenlerin sayısının çok olması ve oyunun aynı türden iki katili tek maçta eşleştirmemesi. Örneğin huntress olarak oynamak isteyen bir kişi başka bir huntress oyuncusu ile birlikte eşleşemez. Aynı şekilde Wraith olarak oynamak isteyen bir kişinin başka bir katil ile eşleşmesi lazım.

Peki klasik modda da öyle mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı