Dead by Daylight katil önerisi

Mete Kavakçı

Decapat
Arkadaşlar oyunu biliyorum hatta çok fazla oynadım ama katil kısmını hiç oynamadim. Bana oni ve palyaço dışında aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz?
(Dikkat sadece kurban ve katil perkleri iyi olan ve oynayınca cidden zevk veren katil tavsiyesi yapin )

Sanatçı.
Dümenci.
Spirit.
Doktor.
Dreedge.
Piramit kafa.
Veba.
Michael myers.
Freddy.

Oynayan arkadaşlar yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün katillerle oynayıp hangileriyle iyi oynadığına kendin karar vermelisin. Ücretsiz katiller oyun içinde kazandığın puanlarla falan oynadıkça açılıyor zaten. Ücretli katilleri de Otzdarva'dan izleyip karar verebilirsin. Ben Demogorgon, Pinhead ve Wesker dışındaki bütün ücretli katilleri aldım. Demogorgon'un lisansı bittiği için artık satılmıyor maalesef. Pinhead ve Wesker'ın oynanış tarzlarını beğenmediğim için almaya gerek duymadım.

Oyunda herkesin ana katili farklı. En iyi oynayabildiğin ve genelde onunla devam ettiğin katile “ana katil” deniyor. Örneğin ben en iyi Pyramid Head ve Nemesis ile oynayabiliyorum. Özellikle Pyramid Head ile. Bubba, Pig, Myers ve Clown ile de sık sık oynuyorum. Belki bu katillerde Pyramid Head ve Nemesis kadar iyi olamasam da farklı oynanış tarzları ile iyi katillerdir. Bazen de Wraith, Freddy, Legion, Ghost Face, Twins, Plague ve Sadako ile oynarım. Bazı katillerle ise asla oynamam mümkün değil. Örneğin Nurse, Blight, Oni, Huntress gibi. Özellikle Nurse ile oynayabilmem imkansız gibi bir şey fakat Nurse ile oynayan ve çok iyi oynayan bir sürü oyuncu var. Her oyuncunun oynayış tarzı ve en seveceği katil değişebileceği için bu oyunda birisinin başka birisine katil önerebileceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı