erenoner67 Femtopat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #1 Merhaba, Bahsi geçen oyunu satın alacağım fakat Steam'de tuzlu bir fiyatta. İndirim gelmesi olası mı? Yoksa Epic'ten 180 TL civarına alınmalı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2024
Merhaba, Bahsi geçen oyunu satın alacağım fakat Steam'de tuzlu bir fiyatta. İndirim gelmesi olası mı? Yoksa Epic'ten 180 TL civarına alınmalı mı?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.811 Çözümler 12 Yer İstanbul 19 Ekim 2024 #2 Epic üzerinden al bir fark yok.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.491 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #3 Epic.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.852 Çözümler 20 19 Ekim 2024 #4 erenoner67 dedi: Merhaba, Bahsi geçen oyunu satın alacağım fakat Steam'de tuzlu bir fiyatta. İndirim gelmesi olası mı? Yoksa Epic'ten 180 TL civarına alınmalı mı? Genişletmek için tıkla... Epic indirimleri 1 Kasıma kadar duruyor. Steam indirimleri 28 Ekim de başlıyor bekle 28 Ekim'e kadar indirime girmezse Epic'ten al.
erenoner67 dedi: Merhaba, Bahsi geçen oyunu satın alacağım fakat Steam'de tuzlu bir fiyatta. İndirim gelmesi olası mı? Yoksa Epic'ten 180 TL civarına alınmalı mı? Genişletmek için tıkla... Epic indirimleri 1 Kasıma kadar duruyor. Steam indirimleri 28 Ekim de başlıyor bekle 28 Ekim'e kadar indirime girmezse Epic'ten al.
N N1BER Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #5 Hocam şu adreste çok ucuza var ama adres güvenilir mi bilmiyorum bilen varsa bakabilirimi bu adresi. Dead by Daylight|Satın Al|İndirimli Fiyatlar|Hemen Teslimat Dead by Daylight Satın Al - En Uygun www.oyunone.com
Hocam şu adreste çok ucuza var ama adres güvenilir mi bilmiyorum bilen varsa bakabilirimi bu adresi. Dead by Daylight|Satın Al|İndirimli Fiyatlar|Hemen Teslimat Dead by Daylight Satın Al - En Uygun www.oyunone.com
erenoner67 Femtopat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #6 N1BER dedi: Hocam şu adreste çok ucuza var ama adres güvenilir mi bilmiyorum bilen varsa bakabilirimi bu adresi. Dead by Daylight|Satın Al|İndirimli Fiyatlar|Hemen Teslimat Dead by Daylight Satın Al - En Uygun www.oyunone.com Genişletmek için tıkla... Steam keyler nasıl işliyorsa. Bana pek güvenilir gelmiyor. Özellikle çok ucuz olması Ucuzluk varsa ürün bizizdir. sado01 dedi: Epic indirimleri 1 Kasıma kadar duruyor. Steam indirimleri 28 Ekim de başlıyor bekle 28 Ekim'e kadar indirime girmezse Epic'ten al. Genişletmek için tıkla... Şu an Cadılar Bayramı indiriminde 180 TL Alınır mı?
N1BER dedi: Hocam şu adreste çok ucuza var ama adres güvenilir mi bilmiyorum bilen varsa bakabilirimi bu adresi. Dead by Daylight|Satın Al|İndirimli Fiyatlar|Hemen Teslimat Dead by Daylight Satın Al - En Uygun www.oyunone.com Genişletmek için tıkla... Steam keyler nasıl işliyorsa. Bana pek güvenilir gelmiyor. Özellikle çok ucuz olması Ucuzluk varsa ürün bizizdir. sado01 dedi: Epic indirimleri 1 Kasıma kadar duruyor. Steam indirimleri 28 Ekim de başlıyor bekle 28 Ekim'e kadar indirime girmezse Epic'ten al. Genişletmek için tıkla... Şu an Cadılar Bayramı indiriminde 180 TL Alınır mı?
N N1BER Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #7 erenoner67 dedi: Steam keyler nasıl işliyorsa. Bana pek güvenilir gelmiyor. Özellikle çok ucuz olması Ucuzluk varsa ürün bizizdir. Genişletmek için tıkla... Ya steam keylerde sorun çıkmıyo ama site steam keyi verirmi orasını bilmiyorum o yüzden söyledim yinede bi belirtmek istedim hocam
erenoner67 dedi: Steam keyler nasıl işliyorsa. Bana pek güvenilir gelmiyor. Özellikle çok ucuz olması Ucuzluk varsa ürün bizizdir. Genişletmek için tıkla... Ya steam keylerde sorun çıkmıyo ama site steam keyi verirmi orasını bilmiyorum o yüzden söyledim yinede bi belirtmek istedim hocam
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.859 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #8 N1BER dedi: Hocam şu adreste çok ucuza var ama adres güvenilir mi bilmiyorum bilen varsa bakabilirimi bu adresi. Dead by Daylight|Satın Al|İndirimli Fiyatlar|Hemen Teslimat Dead by Daylight Satın Al - En Uygun www.oyunone.com Genişletmek için tıkla... 27 lira Dead by Daylight kalmış bence yalan 27 lira nerede Steam key hadi hesap olsa ne key bir de.
N1BER dedi: Hocam şu adreste çok ucuza var ama adres güvenilir mi bilmiyorum bilen varsa bakabilirimi bu adresi. Dead by Daylight|Satın Al|İndirimli Fiyatlar|Hemen Teslimat Dead by Daylight Satın Al - En Uygun www.oyunone.com Genişletmek için tıkla... 27 lira Dead by Daylight kalmış bence yalan 27 lira nerede Steam key hadi hesap olsa ne key bir de.
erenoner67 Femtopat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #9 N1BER dedi: Ya Steam keylerde sorun çıkmıyor ama site Steam keyi verir mi orasını bilmiyorum o yüzden söyledim yine de bir belirtmek istedim hocam. Genişletmek için tıkla... Yani key net sorunsuz sorunlu olmuyor ama site dolandırabilir diyorsunuz. Keyden hiçbir şüphemiz olmaz mı yani net mi güvenilir?
N1BER dedi: Ya Steam keylerde sorun çıkmıyor ama site Steam keyi verir mi orasını bilmiyorum o yüzden söyledim yine de bir belirtmek istedim hocam. Genişletmek için tıkla... Yani key net sorunsuz sorunlu olmuyor ama site dolandırabilir diyorsunuz. Keyden hiçbir şüphemiz olmaz mı yani net mi güvenilir?
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.852 Çözümler 20 19 Ekim 2024 #10 erenoner67 dedi: Şu an Cadılar Bayramı indiriminde 180 TL. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Steam 28 Ekim'de Cadılar Bayramı'na girecek ve indirim başlayacak. 28 Ekim'e kadar bekle, Steam'de indirime girmez ise Epic Games'ten 180TL'ye al Steam'de 3 4 dolara düşerse stamden al.
erenoner67 dedi: Şu an Cadılar Bayramı indiriminde 180 TL. Alınır mı? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Steam 28 Ekim'de Cadılar Bayramı'na girecek ve indirim başlayacak. 28 Ekim'e kadar bekle, Steam'de indirime girmez ise Epic Games'ten 180TL'ye al Steam'de 3 4 dolara düşerse stamden al.