Dead by Daylight nereden alınmalı?

wherwismymnd

Centipat
İyi forumlar, Dead bu Daylight şuan Epic Games'de 180 TL, Steam'da ise 6 dolar değerinde. Ben Steam üzerinden almayı düşünüyorum hesabımın değerlenmesi için fakat aklıma birşey takıldı sanırım oyuna Five Nights At Freddy versiyonu gibi birşey gelmiş şimdi Steam'da ki oyun ile Epic Games'de ki oyunun arasında DLC, sürüm, versiyon farkı falan var mı? Hangisini almalıyım?

Steam'den almanızı tavsiye ediyorum. Sürüm farkı yok.

Epic Games'ten alırsanız normalde Steam üzerinden alacağınız ping değerlerinden fazla değerler ile oynuyorusunz oyunu. Diğer platformlarda böyle bir fark oluyor mu onun hakkında bilgim yok ama.

Steam'den alabilirsin versiyon farkı falan olmuyor.

Game Pass, Xbox. Cross-play var oyunda zaten sadece oyun içi birimlerde farklılık görülüyor diye biliyorum. Steam'den aldıktan sonra Game Pass üzerinden coin falan alabilirsin.

Steam'den alabilirsin versiyon farkı falan olmuyor.
Game Pass, Xbox. Cross-play var oyunda zaten sadece oyun içi birimlerde farklılık görülüyor diye biliyorum. Steam'den aldıktan sonra Game Pass üzerinden coin falan alabilirsin.
Sizce Five Nights At Freddy sürümünü almama gerek var mı? Yanlış hatırlamıyorsam 8 dolardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…