Dead by Daylight tek başına sarar mı?

Bugün 6 dolar gibi bir fiyata aldım indirimde. Sadece oynayan iki arkadaşım çıktı onlar da girer mi bilmiyorum. Oyun tek başına sarıyor mu arkadaş olmadan? Gelecek var ise beraber de oynayabiliriz. Bir de oyunu oynarken sistem fazlasıyla yetmesine rağmen devamlı ani droplar giriyor kaçış esnasında bu da kolay yem olmamı sağlıyor canavara, FPS limitini kaldırmanın bir yolu var mı acaba?

Katil olarak oynayacaksanız sarar. Kurban konusunda aynı şeyi söyleyemem.

Oyun 47 GB. Yeni kurdum sayılır internet bir tık yavaş olduğu için. 1-2 el kurban olarak oynadım yükseltme yaparak. Canavarlar çok kanser ediyor dediğiniz gibi 5 jeneratörün 1 tanesini onarmadan kancaya asılma olayı mevcut. O biraz takım işi ile alakalı gibi bence. Yarın daha detaylı oynayınca göreceğim artık.

Alıştınızmı hocam.

Alıştınızmı hocam.
180 saatim var brom. Oyun asiri manyak sariyor oyna kesinlikle. Tek sorun ara ara farm icin oyunu satan ya da mac boyu bir kurbana tunel atan katiller ya da kurbani bloklayan takim arkadasi oluyor. Yuksek elolarda iyi takim isi yapan adamlara denk gelirsen guzel olur aslinda. Cop ranklarda adamlar seni kancadan almaya useniyor o durumda direk 2. Asilisa gecince dc at gitsin.

katil olarak legion oynamanı öneririm çok keyifli oynaması

katil olarak legion oynamanı öneririm çok keyifli oynaması
Oyunun tek sevmedigim yani katil lobisinde 10 dakika bekletmesi. Ve su gen rush tayfa oluyor ya oyle manyak build kurup 5 dakikada maci bitirip + troll cekiyorlar. Gecen spirite manyak bir build attim yine o bahsettigim tayfa geldi takim cantali. Son 1 jende bitince astigim adamin basinda campledim. Efsun totemim oldugu icin hic 2. Bir hit ile ugrasmadan tekte yere serip memento mori ile dagittim takimi cikisin caprazinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…