Dead by Daylight the pig ya da demogorgon alınır mı?

BüyükUsta1

Zeptopat
Daha fazla  
Selam dostlar,
Dead by Daylight'ta yeni bir katil oynamak istiyorum. Sizden ricam yardım etmeniz, yakın zamanda the Pig'i deneme şansım oldu; maçı yavaşlatmada iyi olsa da harita kontrolünde zayıf geldi. Buna karşılık Demogorgon'un harita kontrolü ve atılma özelliği oldukça cazip görünüyor. Sizce hangisini almalıyım?

Pig son bufflardan sonra etkili bir katile dönüşmüş gibi görünüyor ama bayadır oynamadım açıkcası. Demo ise oynaması keyifli sırf bundan bile alınabilir. Bolca oynanış videolarını izle ve sana göre katiller mi karar ver. Para sıkıntısı yoksa düşünmeden alınabilir. Her zaman para yatıramıyorsan biraz daha düşünerek daha etkili katillere yönelebilirsin mesela sende yoksa profil fotomdaki şahsı da edinebilirsin çok güçlü katil o da

Eyvallah hocam sanırım demo alacağım wesker da iyi olurdu fakat oynaması zor bir katil.

Eyvallah hocam sanırım demo alacağım wesker da iyi olurdu fakat oynaması zor bir katil.
Bana sorarsan Demo oynaması daha zor. Özelliğini kolay dodge' luyorlar. ve ıskaladığın zaman daha cezalandırıcı oluyor senin için. Elin alıştımı iksinde de terminatör olursun bilek meselesi tamamen.

Demo sırf cheese perki için alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…