Dead by Daylight vs Rust

Rust ilk defa oynayacağım vaktin varsa biraz öğretebilir misin?

"Oyundaki katillerin gerçek parayla satılması ve yeni gelen katillerin genelde op olması oyunu p2w tarzı bir şeye çeviriyor."

Bazı katillerin dengesiz olduğuna katılıyorum ama katil ne kadar dengesiz olursa olsun kurbanlar iyi oynayınca siz daha bir halt anlamadan jeneratörler takır takır bitiyor. Kül ligindeki oyunculardan falan bahsediyorsunuz sanırım. Altın hücre fiyatlarına gelirsek gerçekten pahalı o konuda bir şey söylemeyeceğim. Ama çoğu katili de sadece oynayarak açabiliyorsunuz zaten.

"Siz de haklısınız kezban kız oyunu oynasa daha mantıklı." Bunu anlamadım?

Rust Steam'de şu an indirimde 12 dolar 8 Ekim'e kadar. Dead by Daylight da 350 TL hangisi alınır?
Dead by Daylight daha cok oynayasım var.

İkisini de seviyorum Rust'u en az 300 saat oynayacaksınızdır ama Rust'un özeti Minecraft ama 300 kişi ve silahlar var ama oyunu kasarsanız hırs yaparsanız zevk alamazsınız 2016'dan beri Rust izlerim ve oynarım Rust alacaksanız 3X ve üstü sunuculara sakın girmeyin. Oynun haritası acayip büyük her yeri gidip keşfedeli zaten ömrünüz biter.

Rust alırsa 2 saat dolmadan iade etmeye çalışacaktır oyunda barındırmaz onu 15bin saat oynayan hayatsız insanlar var daha base kuramadan rahat öldürürler ve döngü olur base yap yağmalan öl tekrarla.

O 15k saati olan isnanlar 3X ve üstü sunucularda PvP için oynuyolar 2X ve oficallerde oynayanlar ise vipenin 2-3 günü sonra oynu salarlar.

Hocam pardon ben başka bir oyun sanmıitım sandalda durdugumuz oyun Rust gayet güzeldir Duo ile mükemmel gider YouTube'da taktikleri var bence alın.

Perkleri sırlar mabediden alabiliyor lisanslı katiller o kadar iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…