Kimse bu oyunu doğuştan bilerek oynamadı.
Siz de haklısınız kezban kız oyunu oynasa daha mantıklı.
Slasher fetişi olan ve oyundan hiç bir şey anlamayan kız kitlelerle dolu oyunun içerisi tıpkı lol gibi. Başka alternatifi yok diye oynanan bir oyundur DBD.
Oyundaki katillerin gerçek parayla satılması ve yeni gelen katillerin genelde op olması oyunu p2w tarzı bir şeye çeviriyor.
Tavsiye etmiyorum.
Slasher fetişi olan ve oyundan hiç bir şey anlamayan kız kitlelerle dolu oyunun içerisi tıpkı lol gibi. Başka alternatifi yok diye oynanan bir oyundur DBD.
Oyundaki katillerin gerçek parayla satılması ve yeni gelen katillerin genelde op olması oyunu p2w tarzı bir şeye çeviriyor.
"Oyundaki katillerin gerçek parayla satılması ve yeni gelen katillerin genelde op olması oyunu p2w tarzı bir şeye çeviriyor."
Bazı katillerin dengesiz olduğuna katılıyorum ama katil ne kadar dengesiz olursa olsun kurbanlar iyi oynayınca siz daha bir halt anlamadan jeneratörler takır takır bitiyor. Kül ligindeki oyunculardan falan bahsediyorsunuz sanırım. Altın hücre fiyatlarına gelirsek gerçekten pahalı o konuda bir şey söylemeyeceğim. Ama çoğu katili de sadece oynayarak açabiliyorsunuz zaten.
"Siz de haklısınız kezban kız oyunu oynasa daha mantıklı." Bunu anlamadım?
İkisini de seviyorum Rust'u en az 300 saat oynayacaksınızdır ama Rust'un özeti Minecraft ama 300 kişi ve silahlar var ama oyunu kasarsanız hırs yaparsanız zevk alamazsınız 2016'dan beri Rust izlerim ve oynarım Rust alacaksanız 3X ve üstü sunuculara sakın girmeyin. Oynun haritası acayip büyük her yeri gidip keşfedeli zaten ömrünüz biter.
Rust alırsa 2 saat dolmadan iade etmeye çalışacaktır oyunda barındırmaz onu 15bin saat oynayan hayatsız insanlar var daha base kuramadan rahat öldürürler ve döngü olur base yap yağmalan öl tekrarla.
Slasher fetişi olan ve oyundan hiçbir şey anlamayan kız kitlelerle dolu oyunun içerisi tıpkı LoL gibi. Başka alternatifi yok diye oynanan bir oyundur DBD.
Oyundaki katillerin gerçek parayla satılması ve yeni gelen katillerin genelde op olması oyunu P2W tarzı bir şeye çeviriyor.
Tavsiye etmiyorum.