M metehanbaharr Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #1 Merhabalar ,Dead by Daylight'a yeni başladım sayılır. oyunda Cadılar bayramı indirimi görünce katil satın almak istedim. İki tane almak istiyorum tavsiyeleriniz ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2022
Merhabalar ,Dead by Daylight'a yeni başladım sayılır. oyunda Cadılar bayramı indirimi görünce katil satın almak istedim. İki tane almak istiyorum tavsiyeleriniz ne olur?
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 964 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 31 Ekim 2022 #2 Nightmare alabilirsin. Mastermind da olabilir. Pyramid Head'i çok severim bir de.
M metehanbaharr Decapat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2022 #3 Kainny dedi: Nightmare alabilirsin. Mastermind da olabilir. Pyramid Head'i çok severim bir de. Genişletmek için tıkla... Benim de aklımda Freddy Krueger vardı onun dışında Ghostface veya Myers nasıl olur?
Kainny dedi: Nightmare alabilirsin. Mastermind da olabilir. Pyramid Head'i çok severim bir de. Genişletmek için tıkla... Benim de aklımda Freddy Krueger vardı onun dışında Ghostface veya Myers nasıl olur?
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 964 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 31 Ekim 2022 #4 metehanbaharr dedi: Benim de aklımda Freddy Krueger vardı onun dışında Ghostface veya Myers nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Myers önermem. Üçüncü stage'e gelene kadar jeneratörler bitiyor. Ghostface'i kimse önermiyor diye önermiyor ama oynanışını severim. Zevklidir.
metehanbaharr dedi: Benim de aklımda Freddy Krueger vardı onun dışında Ghostface veya Myers nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Myers önermem. Üçüncü stage'e gelene kadar jeneratörler bitiyor. Ghostface'i kimse önermiyor diye önermiyor ama oynanışını severim. Zevklidir.
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #5 Kainny dedi: Myers önermem. Üçüncü Stage'e gelene kadar jeneratörler bitiyor. Ghostface'i kimse önermiyor diye önermiyor ama oynanışını severim. Zevklidir. Genişletmek için tıkla... Hocam tam tersine micheal gayet iyi.
Kainny dedi: Myers önermem. Üçüncü Stage'e gelene kadar jeneratörler bitiyor. Ghostface'i kimse önermiyor diye önermiyor ama oynanışını severim. Zevklidir. Genişletmek için tıkla... Hocam tam tersine micheal gayet iyi.