Dead by Daylight'ın hangi sürümü alınmalı?

Oyunun DLC paketleri tam olarak ne sunuyor arkadaşlar? Hangisini almalıyım?

Direkt oyunu alabilirsin. Ben de merak ettiğimden Resmi Discord Sunucu'suna sordum karakter açıyorlarmış ve bu karakterleri oyun içinde para kasarak da alabiliyormuşsunuz gerek yok yani DLC almaya.

Oyun içindeki oyun parası ile sadece oyunun yapımcısının eklediği karakteri alırsın. Yani Michael Myers bir sürü filme konu olan yani telif hakkı olan karakter. Bu karakter için gerçek para harcaman lazım.(1000 saat oynamış biri olarak artık oyunu tavsiye etmiyorum eskiden güzeldi ama denemek istiyorsanız size kalmış.)

Modası mı geçti? Yoksa artık oynanacak gibi değil mi? 1000 saat oynamışsın ondan soruyorum.

Modası mı geçti? Yoksa artık oynanacak gibi değil mi? 1000 saat oynamışsın ondan soruyorum.
Uzun zaman oldu bırakalı oyuncu sayısı da azdı en son. Oyun son zamanlarda p2w oldu. Oyunda haritalardaki çözülmeyen buglar ve daha bir çoğu. Oyunun dönüm noktası bence 2018 yılıydı ondan sonra hep kötüleşmeye başladı. 7-8 ay kadar öncede bıraktım oynamayı.

Oyun çıktığından beri aynı hiçbir yenilik getirmediler oynanış bakımından. 200 saat oynadım en son rank 1 olunca saldım.

Aktif oyuncu sayısı ortalama 40.000 olunca ve ilgimi çekince alırım diye düşünmüştüm ama çoğu kimse bug'lardan yakınıyor.

1500 de bende var, temelde eğlenceli bir oyun ama geliştirici ekip çok üstüne düşmüyor oyunun. Parasındalar işin. Oynanır yine de, arkadaş grubu varsa daha iyi.

DLC işine gelirsek arkadaşlar açıklamış, bir de ben söyleyeyim. Birkaç kişi olunca güven durumu artıyor, psikolojik olarak. Öyle tahmin ediyorum

DLC içerikleri karakterlerden oluşuyor. Oyuna ek bir yenilik getirmiyor. Bu içeriklerin bazıları oyun içi kristal ile satın alınırken bazıları sadece halk ağızı ''gerçek para'' ile satın alınabiliyor. Lakin kristal biriktirmek işkence, belirtmek gerekirse.

Başta dediğim gibi, gereksiz DLC'ler. Oyunu satın alın, oynayın. Buglar ile de karşılaşmayan bir tek benim sanırım. Bıraktım ama oyunu, 2-3 ay kadar önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…