yarentuit Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 323 Çözümler 2 Yer Kuşadası 2 Şubat 2023 #1 Oyun Epic Games'te indirimde, arkadaşımda beraber oynamamız için almamı istiyordu. Ama aldığım platform farklı olunca onunla beraber girmekte sorun çeker miyim merak ediyorum.
Oyun Epic Games'te indirimde, arkadaşımda beraber oynamamız için almamı istiyordu. Ama aldığım platform farklı olunca onunla beraber girmekte sorun çeker miyim merak ediyorum.
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 2 Şubat 2023 #2 Hayır sorun çekmezsiniz. Oyun içerisinden birbirinizi Behaviour ID aracılığıyla ekleyebiliyorsunuz.
yarentuit Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 323 Çözümler 2 Yer Kuşadası 2 Şubat 2023 #3 babypluto dedi: Hayır sorun çekmezsiniz. Oyun içerisinden birbirinizi Behaviour ID aracılığıyla ekleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim.
babypluto dedi: Hayır sorun çekmezsiniz. Oyun içerisinden birbirinizi Behaviour ID aracılığıyla ekleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim.