crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.830 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #1 Oyunu Steam'den almadan önce Epic'ten oynuyordum, baya bir öyle oynamama rağmen hiç ne Easy Anti Cheat ekranında bekledim, ne de mavi ekran yedim. Gerçi Epic'te ki Easy Anti Cheat hiç sorun yaratmadı bana, Fortnite'ta hiç mavi ekran yememiştim.
Oyunu Steam'den almadan önce Epic'ten oynuyordum, baya bir öyle oynamama rağmen hiç ne Easy Anti Cheat ekranında bekledim, ne de mavi ekran yedim. Gerçi Epic'te ki Easy Anti Cheat hiç sorun yaratmadı bana, Fortnite'ta hiç mavi ekran yememiştim.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 7 Eylül 2024 #2 Var hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2024
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.830 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 Atamyolundayız dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran almıyordum, oradan mı yüklesem tekrar?
Atamyolundayız dedi: Var hocam. Genişletmek için tıkla... Mavi ekran almıyordum, oradan mı yüklesem tekrar?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 7 Eylül 2024 #4 crqdles dedi: Mavi ekran almıyordum, oradan mı yüklesem tekrar? Genişletmek için tıkla... Steam'de ki oyunda mavi ekran mı alıyorsunuz? Tam anlayamadım.
crqdles dedi: Mavi ekran almıyordum, oradan mı yüklesem tekrar? Genişletmek için tıkla... Steam'de ki oyunda mavi ekran mı alıyorsunuz? Tam anlayamadım.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.830 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #5 Atamyolundayız dedi: Steam'de ki oyunda mavi ekran mı alıyorsunuz? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Evet, aynı zamanda Brawlhalla'da da var bu sorun.
Atamyolundayız dedi: Steam'de ki oyunda mavi ekran mı alıyorsunuz? Tam anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Evet, aynı zamanda Brawlhalla'da da var bu sorun.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.663 Makaleler 13 Çözümler 20 7 Eylül 2024 #6 Windows Insider üyesiyken mavi ekran alıyordum Easy Anti Cheat'ten.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 7 Eylül 2024 #7 crqdles dedi: Evet, aynı zamanda Brawlhalla'da da var bu sorun. Genişletmek için tıkla... Klasik olacak ama dosya doğrulama yapın
crqdles dedi: Evet, aynı zamanda Brawlhalla'da da var bu sorun. Genişletmek için tıkla... Klasik olacak ama dosya doğrulama yapın
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.830 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #8 Atamyolundayız dedi: Klasik olacak ama dosya doğrulama yapın Genişletmek için tıkla... İkisini de yaptım, sorun ne bilmiyorum. Çözüldü: Easy Anti-Cheat devreye girdiğinde sistem mavi ekran veriyor Eğer devam ederse Epic Games'a geçmeyi düşünüyorum.
Atamyolundayız dedi: Klasik olacak ama dosya doğrulama yapın Genişletmek için tıkla... İkisini de yaptım, sorun ne bilmiyorum. Çözüldü: Easy Anti-Cheat devreye girdiğinde sistem mavi ekran veriyor Eğer devam ederse Epic Games'a geçmeyi düşünüyorum.