HamzaVarol
Centipat
Dead by Daylight'ta düşük FPS alıyorum fakat PC özelliklerim GTX1660 Ryzen 5 3600 16 GB RAM. FPS sabitleme mi açık, açıksa nasıl kapatabilirim?
Bende onu bilmiyorum ama program yükleyip ona bakicam ardından bilgi vericem sizin bildiğiniz bir yöntem midir çünkü normal değil gibi bu durumAldığınız FPS değeri nedir?
FPS sabit mi gözüküyor?
Bende onu bilmiyorum ama program yükleyip ona bakacağım ardından bilgi vereceğim sizin bildiğiniz bir yöntem midir çünkü normal değil gibi bu durum.
Hocam fps değerlerim 100-120 gibi birkaç grafik ayarları yapınca fakat lobide 100 fpsi görsemde kasma yaşanıyor bunun çözümü nedir oyun içinde de akıcı değil fps değerim yüksek olmasına rağmenHocam MSI Afterburner programını indirip oyun içi değerlerinizi buraya atarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Hocam FPS değerlerim 100-120 gibi birkaç grafik ayarları yapınca fakat lobide 100 FPS'i görsemde kasma yaşanıyor bunun çözümü nedir oyun içinde de akıcı değil FPS değerim yüksek olmasına rağmen.
Hocam yırtılmalardan kaynaklı kasma oluyor gibi gözüküyor. Monitörünüzde FreeSync özelliği varsa açın.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.