Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 8 Kasım 2023 #1 Oyun hâlâ zamsız haliyle satılıyor, gözüme takıldı paylaşayım dedim. Bu fiyata bedava sayılır. Oyunun Steam fiyatı ₺179,99. Mutlaka ekleyin kütüphanenize. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀https://store.epicgames.com/tr/p/dead-cells ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Oyun hâlâ zamsız haliyle satılıyor, gözüme takıldı paylaşayım dedim. Bu fiyata bedava sayılır. Oyunun Steam fiyatı ₺179,99. Mutlaka ekleyin kütüphanenize. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀https://store.epicgames.com/tr/p/dead-cells ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
cerberus9805 Femtopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #2 İki gün önce DLC paketiyle beraber aldım güzel fiyat.
anon2834 Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 106 8 Kasım 2023 #3 Xbox uygulamasında tüm DLC'ler dahil 113TL. (PC) Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Ödüllü roguelite aksiyon Dead Cells'i ve 4 orijinal DLC'sini oynayıp Return to Castlevania DLC'siyle birlikte Castlevania içeriklerini aç! www.xbox.com Son düzenleme: 8 Kasım 2023
Xbox uygulamasında tüm DLC'ler dahil 113TL. (PC) Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Ödüllü roguelite aksiyon Dead Cells'i ve 4 orijinal DLC'sini oynayıp Return to Castlevania DLC'siyle birlikte Castlevania içeriklerini aç! www.xbox.com
E2Falling Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #4 anon2834 dedi: Xbox uygulamasında tüm DLC'ler dahil 113TL. (PC) Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Genişletmek için tıkla... Attığın linkte oyun Xbox Series S ve X için gözüküyor.
anon2834 dedi: Xbox uygulamasında tüm DLC'ler dahil 113TL. (PC) Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Genişletmek için tıkla... Attığın linkte oyun Xbox Series S ve X için gözüküyor.
anon2834 Kilopat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 106 8 Kasım 2023 #5 E2Falling dedi: Attığın linkte oyun Xbox Series S ve X için gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış link atmışım düzelttim
E2Falling dedi: Attığın linkte oyun Xbox Series S ve X için gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam yanlış link atmışım düzelttim
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 973 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 8 Kasım 2023 #6 Direkt Microsoft Store'dan da alabilirsiniz. 113.75TL ya da PC'ye Xbox uygulamasını indiripte alabilirsiniz. Full dlc'li.
Direkt Microsoft Store'dan da alabilirsiniz. 113.75TL ya da PC'ye Xbox uygulamasını indiripte alabilirsiniz. Full dlc'li.