Steam Dead Cells ₺83.70

DLC'ler olmadan oynanmaz, onları da fiyata eklersek alınmaz.

Oyunun DLC'lerini bilmiyorum ama oyun normal olarak güzel. Yani 20-30 saat oynarsın yeni silahlar yeni canavarlar diyerek. 80 liraya 20 saat bence iyi, saati 4 lira.

Oyunun DLC'lerini bilmiyorum ama oyun normal olarak güzel. Yani 20-30 saat oynarsın yeni silahlar yeni canavarlar diyerek. 80 liraya 20 saat bence iyi, saati 4 lira.

Bu tarz oyunlar 20 saat sürmez. Tam bitirmeye çalışman gerek eğer paraya kıydıysan, benim düşüncem bu. Bütün DLC'ler dahil end is near patchi gelmeden önce globaldeki en değerli hesaplardan biri benimdi. 250+ saat ve oyundaki her şeye sahibim.

Arkadaşlar Dead Cells Epic Games'te DLC'lerde olsun çok çok daha ucuz. 60TL'ye geliyor ana oyun ve 3 DLC.
Şimdi epic gamese baktımda yanlış değilse 71TL'ye ana oyun + full DLC + oyun müziği paketi varmış, steam için 168TL yine iyi gibi çünkü hesabınızda duruyor ama yarı fiyatına epic gamesten de alınabiliyor.

Şimdi Epic Games'e baktımda yanlış değilse 71TL'ye ana oyun + full DLC + oyun müziği paketi varmış, Steam için 168TL yine iyi gibi çünkü hesabınızda duruyor ama yarı fiyatına Epic gamesten de alınabiliyor.

60.42 ediyor, Steam'de 3 katına alıyorsunuz neredeyse. Stemden almaya hayatta değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı