phinXx Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 586 4 Şubat 2022 #1 Mobil Dead Cells almayı düşünüyorum. Sizce 25 TL vermeye değer mi? Bilgisayara göre içerik ve oynanış farkları nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
Mobil Dead Cells almayı düşünüyorum. Sizce 25 TL vermeye değer mi? Bilgisayara göre içerik ve oynanış farkları nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 4 Şubat 2022 #2 Bence değer. Ben oynarken çok sevmiştim. Fakat herkesin sevdiği tür farklı.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #3 Alınır.
phinXx Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 586 4 Şubat 2022 #4 tonbaligi dedi: Bence değer. Ben oynarken çok sevmiştim. Fakat herkesin sevdiği tür farklı. Genişletmek için tıkla... Hocam türünü seviyorum ama telefonda oynanışı rahat olmayabilir diye düşündüğüm için sormuştum
tonbaligi dedi: Bence değer. Ben oynarken çok sevmiştim. Fakat herkesin sevdiği tür farklı. Genişletmek için tıkla... Hocam türünü seviyorum ama telefonda oynanışı rahat olmayabilir diye düşündüğüm için sormuştum