Dead Cells alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Dead Cells oynayan arkadaşlar görüşlerinizi merak ediyorum. eTail da Full DLC'li Steam key indirimde 190 TL geliyor alınır mı?

O kadar fiyat fazla. Zamanında 25 TL'ye alıp sıkılıp iade etmiştim. Türü seviyorsanız alınabilir ama.

Fiyat fazla. Daha uyguna denk gelirse almanızı öneririm. Bir süre iyi eğlenmiştim. Lakin 3a oyunlardan bazıları o fiyatta bulunabiliyor.

Return to Castlevania'da dahilse alınır, türün en iyi örneği.

Dosya Ekleri

• asd.PNG
    119,7 KB · Görüntüleme: 80
Dead Cells oynayan arkadaşlar görüşlerinizi merak ediyorum. eTail da Full DLC'li Steam key indirimde 190 TL geliyor alınır mı?

Bitirecek zamanın varsa al hayatının 100 150 saatini koy Epic'ten al başarımları önemsemiyorsan.

Ben çok fazla ölüp ölüp en baştan başladığımız oyunları sevmiyorum hatta hiç sevmiyorum.
Genelde de rogue like yerine rogue lite türündeki oyunları oynuyorum. En azından rogue lite tarzı oyunlarda belirli bir yere geldikten sonra kayıt edebiliyoruz.
Dead cells de bunun olmadığını düşünüyorum. Türü sevsen bile benim gibi baştan başa başlayıp tekrar oynamak ne kadar zevk verir sana kalmış.

Burada 90 TL Steam Key ama Ziraat Bankası sıkıntı çıkartıyordu ödeme ekranında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…