Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #11 Oyunun tek hali zaten epicte 50tl mi ne ben full dlcli alıcağım için en ucuz yine steam oluyor
Emperor1 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 498 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #12 Oyunu ben beğenmiştim
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.818 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #13 babaproo dedi: O kadar fiyat fazla. Zamanında 25 TL'ye alıp sıkılıp iade etmiştim. Türü seviyorsanız alınabilir ama. Genişletmek için tıkla... Eskidendi o bende 8TL indie oyun almıştım 11 dolar şu an
babaproo dedi: O kadar fiyat fazla. Zamanında 25 TL'ye alıp sıkılıp iade etmiştim. Türü seviyorsanız alınabilir ama. Genişletmek için tıkla... Eskidendi o bende 8TL indie oyun almıştım 11 dolar şu an
B Bozuk Kol Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #14 Bence Dead Cells, rogue-like türünü sevmeyenlere bile kendini sevdirecek bir oyun. Kesinlikle denemeni öneririm. Eğer istersen web sitemize de Dead Cells inceleme yazısı yazmıştık. Linke tıklayıp okuyabilirsin. Dead Cells İnceleme www.bozukkol.com
Bence Dead Cells, rogue-like türünü sevmeyenlere bile kendini sevdirecek bir oyun. Kesinlikle denemeni öneririm. Eğer istersen web sitemize de Dead Cells inceleme yazısı yazmıştık. Linke tıklayıp okuyabilirsin. Dead Cells İnceleme www.bozukkol.com