Dead Cells alınır mı?

DARKNESS001

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sorum yukarıdaki gibidir, Dead Cells alını mı? Fakat mobil versiyonu bende var o yüzden size sormak istedim, PC versiyonu alınır mı? Yoksa mobilde var PC'de almaya gerek yok mu?

Merhaba sorum yukarıdaki gibidir, Dead Cells alını mı? Fakat mobil versiyonu bende var o yüzden size sormak istedim, PC versiyonu alınır mı? Yoksa mobilde var PC'de almaya gerek yok mu?

İkisi aynı oyun sonuç olarak ama PC hali mobil halinden kontrol bakımından 2 kat daha eğlenceli bence.

Sevdiyseniz alın.

Gamepad ile harika keyifli oluyor. Oynayabilirsen tabii. Ben beceremiyorum.

Güzel oyun ama çok fazla beğendim diyemem Epic Games'te 20 TL gibi bir fiyatı var ucuz geldiği için sormak istedim.

Gamepad ile evet daha iyi oluyor.

DLC'leri de alabilrisin, onlar da güzel. Keşke türü daha farklı bir şey olsaydı, o zaman kesin 100-150 saat gömerdim oyuna..

Güzel oyun ama çok fazla beğendim diyemem Epic Games'te 20 TL gibi bir fiyatı var ucuz geldiği için sormak istedim.

Gamepad ile evet daha iyi oluyor.

20 TL'ye havada kapılır. DLC ile birlikte de daha zevkli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…