Dead Cells bitirmiş biri souls-like oynayabilir mi?

Cookie ninja

Centipat
Katılım
2 Aralık 2020
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu soru biraz garip bir soru ama gerçekten sormak istedim Dead Cells'i oynamış biri olarak şunu sormak istiyorum. Dead Cells oynamış biri souls-like sever mi? Elden Ring almak istiyorum ama malum 500 TL çok büyük bir fiyat, 500 TL eder mi gibi sorulara tek yanıtın souls-like seviyorsan al olduğunu öğrendim.

Normal bir insana göre sabrım daha yüksektir Dead Cells'te de kaç kere son boss diyeceğim karaktere öldüm bilemiyorum yani az buçuk, candır perrydir grind dır falan biliyorum ve bunları yaparken sıkılmıyorum.

Düşüncelerinizi merak ediyorum (bir oyun 500 TL olmamalı :( )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle haklısınız bir oyun 500tl olmamalı. Ben bir Souls hayranı olarak 500 lira vermekten şüpheniz varsa dark souls 3 e bakmanızı tavsiye ederim ya da korsan indirip deneyip ondan sonra alabilirsiniz.
Ben de şuan Dead Cells oynuyorum.
 
Herhangi bir zor oyun geçmişim yok. Bir tek Katana Zero oynadım ki o da çok zor değildi. Şu an Sekiro oynuyorum eğer Souls-Like olarak sayarsanız. 7 saatim oldu ve şu ana kadar toplasanız 10 kez anca öldüm. Herkes aşağı yukarı biliyor bu tarz oyunlarda ne yapmak gerektiğini. Sorun yaşayacağınızı sanmam. Elden Ring yerine Dark Souls 3 ve Sekiro oynayabilirsiniz bence.
 
Herhangi bir zor oyun geçmişim yok. Bir tek Katana Zero oynadım ki o da çok zor değildi. Şu an Sekiro oynuyorum eğer souls-like olarak sayarsanız. 7 saatim oldu ve şu ana kadar toplasanız 10 kez anca öldüm. Herkes aşağı yukarı biliyor bu tarz oyunlarda ne yapmak gerektiğini. Sorun yaşayacağınızı sanmam. Elden Ring yerine Dark Souls 3 ve Sekiro oynayabilirsiniz bence.

Hocam Sekiro beni hiç çekmiyor Japon teması çok benlik değil özellikle açık dünya oyunlarında.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı