ironwill Zeptopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #1 Dead Cells DLC'leri (PS Store'da) biri 48 biri 36 TL. Oynanış süresini ne kadar uzatırlar ve almaya değer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2021
Dead Cells DLC'leri (PS Store'da) biri 48 biri 36 TL. Oynanış süresini ne kadar uzatırlar ve almaya değer mi?
4 474640 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 287 Çözümler 1 1 Aralık 2021 #2 ironwill dedi: Dead Cells DLC'leri (PS Store'da) biri 48 biri 36 TL. Oynanış süresini ne kadar uzatırlar ve almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben Steam uzerinden paket olarak almistim, cok ucuza gelmisti. Yani eglendiriyor ama burada pahaliymis. Bence 80-90 liraya degmez.
ironwill dedi: Dead Cells DLC'leri (PS Store'da) biri 48 biri 36 TL. Oynanış süresini ne kadar uzatırlar ve almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben Steam uzerinden paket olarak almistim, cok ucuza gelmisti. Yani eglendiriyor ama burada pahaliymis. Bence 80-90 liraya degmez.
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 1 Aralık 2021 #3 Yanılmıyorsam 4 DLC'si var birini bedava veriyorlar dı zaten. Ben tüm DLC'leri almıştım 3-5 yeni bölüm ekliyor. Eğlenceli ancak bu oyunun tutkunuysanız alın. Steam'de DLC'leri 6 TL gibi bir fiyat. Son DLC 10 TL olması lazım.
Yanılmıyorsam 4 DLC'si var birini bedava veriyorlar dı zaten. Ben tüm DLC'leri almıştım 3-5 yeni bölüm ekliyor. Eğlenceli ancak bu oyunun tutkunuysanız alın. Steam'de DLC'leri 6 TL gibi bir fiyat. Son DLC 10 TL olması lazım.