K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 5 Mart 2023 #1 Dead Cells Google Play Store'de 13TL, PC'de alamayanlar mobilden alabilir. Dead Cells - Apps on Google Play Kill. Die. Learn. Repeat. play.google.com
Dead Cells Google Play Store'de 13TL, PC'de alamayanlar mobilden alabilir. Dead Cells - Apps on Google Play Kill. Die. Learn. Repeat. play.google.com
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 789 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Kebap24 dedi: Dead Cells Google Play Store'de 13TL, PC'de alamayanlar mobilden alabilir. Dead Cells - Apps on Google Play Kill. Die. Learn. Repeat. play.google.com Genişletmek için tıkla... Oyunu almayı çok istiyordum ancak telefonum kaldırmadı (Huwaei Mate 10 Lite). Siz hangi cihazdan oynadınız ?
Kebap24 dedi: Dead Cells Google Play Store'de 13TL, PC'de alamayanlar mobilden alabilir. Dead Cells - Apps on Google Play Kill. Die. Learn. Repeat. play.google.com Genişletmek için tıkla... Oyunu almayı çok istiyordum ancak telefonum kaldırmadı (Huwaei Mate 10 Lite). Siz hangi cihazdan oynadınız ?
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 5 Mart 2023 #3 Arpenix dedi: Oyunu almayı çok istiyordum ancak telefonum kaldırmadı (Huawei Mate 10 Lite). Siz hangi cihazdan oynadınız? Genişletmek için tıkla... Ben Samsung Galaxy A10'dan oynamıştım.
Arpenix dedi: Oyunu almayı çok istiyordum ancak telefonum kaldırmadı (Huawei Mate 10 Lite). Siz hangi cihazdan oynadınız? Genişletmek için tıkla... Ben Samsung Galaxy A10'dan oynamıştım.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.304 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 5 Mart 2023 #4 Ben de Google Play'e erişimim olmadığından alamıyorum. Yani illa Android cihaz gerektiriyor. Hesaba satın alma diye bir şey yok.
Ben de Google Play'e erişimim olmadığından alamıyorum. Yani illa Android cihaz gerektiriyor. Hesaba satın alma diye bir şey yok.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 5 Mart 2023 #5 imnotagamer dedi: Ben de Google Play'e erişimim olmadığından alamıyorum. Yani illa Android cihaz gerektiriyor. Hesaba satın alma diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Emülatörden deneyin.
imnotagamer dedi: Ben de Google Play'e erişimim olmadığından alamıyorum. Yani illa Android cihaz gerektiriyor. Hesaba satın alma diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Emülatörden deneyin.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.304 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 5 Mart 2023 #7 @southwest Bluestacks indiriyorum, bu programla olur umarım.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.524 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #8 Oyunun gamepad desteği var mı?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.304 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 5 Mart 2023 #9 southwest dedi: Emülatörden deneyin. Genişletmek için tıkla... Aldım vallahi. Teşekkür ederim. Ama korktum ya orada şifreyi falan girerken.
southwest dedi: Emülatörden deneyin. Genişletmek için tıkla... Aldım vallahi. Teşekkür ederim. Ama korktum ya orada şifreyi falan girerken.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 5 Mart 2023 #10 imnotagamer dedi: Aldım vallahi. Teşekkür ederim. Ama korktum ya orada şifreyi falan girerken. Eki Görüntüle 1691381 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle oynayın.
imnotagamer dedi: Aldım vallahi. Teşekkür ederim. Ama korktum ya orada şifreyi falan girerken. Eki Görüntüle 1691381 Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güle güle oynayın.