WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.229 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #11 Arpenix dedi: Oyunu almayı çok istiyordum ancak telefonum kaldırmadı (Huwaei Mate 10 Lite). Siz hangi cihazdan oynadınız ? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında oynanır. Ayarı yok muydu görüntü falan? Sizin telefonunuz kaldırmalı.
Arpenix dedi: Oyunu almayı çok istiyordum ancak telefonum kaldırmadı (Huwaei Mate 10 Lite). Siz hangi cihazdan oynadınız ? Genişletmek için tıkla... Hocam aslında oynanır. Ayarı yok muydu görüntü falan? Sizin telefonunuz kaldırmalı.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 789 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #12 WolreaG dedi: Hocam aslında oynanır. Ayarı yok muydu görüntü falan? Sizin telefonunuz kaldırmalı. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda bile 20 30 fps alıyorum zevk veriyor aslında ancak ilk bölümü tamamladıktan sonra 10 15 fps e düşüyor diğer bölümlerde
WolreaG dedi: Hocam aslında oynanır. Ayarı yok muydu görüntü falan? Sizin telefonunuz kaldırmalı. Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda bile 20 30 fps alıyorum zevk veriyor aslında ancak ilk bölümü tamamladıktan sonra 10 15 fps e düşüyor diğer bölümlerde
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 5 Mart 2023 #13 Erenbeys61 dedi: Oyunun gamepad desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da baktığım zaman gamepad ile oynayan insanlar var. Yani gamepad desteği varmış.
Erenbeys61 dedi: Oyunun gamepad desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam YouTube'da baktığım zaman gamepad ile oynayan insanlar var. Yani gamepad desteği varmış.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #14 Erenbeys61 dedi: Oyunun gamepad desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Var. (5 kelime sınırı mesajı)
Erenbeys61 dedi: Oyunun gamepad desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Var. (5 kelime sınırı mesajı)
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.524 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #15 Kebap24 dedi: Hocam YouTube'da baktığım zaman gamepad ile oynayan insanlar var. Yani gamepad desteği varmış. Genişletmek için tıkla... mutlu pide dedi: Var. (5 kelime sınırı mesajı) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm. Oyunu alacağım. Hem gamepadi bayadır kullanmıyordum kullanmak için bir sebebim olur en azından.
Kebap24 dedi: Hocam YouTube'da baktığım zaman gamepad ile oynayan insanlar var. Yani gamepad desteği varmış. Genişletmek için tıkla... mutlu pide dedi: Var. (5 kelime sınırı mesajı) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederimm. Oyunu alacağım. Hem gamepadi bayadır kullanmıyordum kullanmak için bir sebebim olur en azından.
K Kebap24 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.611 Çözümler 3 Yer Antalya 5 Mart 2023 #16 Erenbeys61 dedi: Teşekkür ederimm. Oyunu alacağım. Hem gamepadi bayağıdır kullanmıyordum kullanmak için bir sebebim olur en azından. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden.
Erenbeys61 dedi: Teşekkür ederimm. Oyunu alacağım. Hem gamepadi bayağıdır kullanmıyordum kullanmak için bir sebebim olur en azından. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 789 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #17 WolreaG dedi: Hocam aslında oynanır. Ayarı yok muydu görüntü falan? Sizin telefonunuz kaldırmalı. Genişletmek için tıkla... Telefonumda Ram kullanımının çok yüksek olduğunu fark ettim instagram bile gezerken 2gb ve üzeri Ram harcanıyor. Sanırım temiz bir format lazım yoksa 4 gb Ram den geriye birşey kalmıyor.
WolreaG dedi: Hocam aslında oynanır. Ayarı yok muydu görüntü falan? Sizin telefonunuz kaldırmalı. Genişletmek için tıkla... Telefonumda Ram kullanımının çok yüksek olduğunu fark ettim instagram bile gezerken 2gb ve üzeri Ram harcanıyor. Sanırım temiz bir format lazım yoksa 4 gb Ram den geriye birşey kalmıyor.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #18 Erenbeys61 dedi: Oyunun gamepad desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Var mobilden gamepadle bitirdim 2 kez.
Erenbeys61 dedi: Oyunun gamepad desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Var mobilden gamepadle bitirdim 2 kez.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 789 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #19 Je m en fiche dedi: Var mobilden gamepadle bitirdim 2 kez. Genişletmek için tıkla... Hangi gamepad'i kullandınız. Biraz gamepad fiyatlarına bakınca çok fazla geldi.
Je m en fiche dedi: Var mobilden gamepadle bitirdim 2 kez. Genişletmek için tıkla... Hangi gamepad'i kullandınız. Biraz gamepad fiyatlarına bakınca çok fazla geldi.
C coolbassthe Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #20 Oyun güzel mi?