Ö Ömer Asaf Dere Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Dead Cells mobili kontrolcüyü OTG kablosu ile birlikte takıp açıyorum yön tuşları hariç hiçbir tuş çalışmıyor oyunu bile başlatamıyorum (not kullandığım kontrolcü internette 150-160 TL'ye satılan çakma kontrolcüler)
Dead Cells mobili kontrolcüyü OTG kablosu ile birlikte takıp açıyorum yön tuşları hariç hiçbir tuş çalışmıyor oyunu bile başlatamıyorum (not kullandığım kontrolcü internette 150-160 TL'ye satılan çakma kontrolcüler)
candogan21 Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #2 Çalışmaması normal o fiyat alınan bir kontrolcünün aslında kontolrolcünün linkini atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz Artı 0 Eksi
Çalışmaması normal o fiyat alınan bir kontrolcünün aslında kontolrolcünün linkini atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz
KS KS Ö Ömer Asaf Dere Femtopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 Pc den her oyunu sıkıntısız açıyor Artı 0 Eksi