Epic Games mobil versiyonu yükleyerek oyunu ücretsiz alabilirsiniz. Epic Games mobil oyunlarda ücretsiz verdiği oyundur bu. Gizemli PC oyunu the game Awards'da gösterilecek. Hogwarts Legacy ihtimali de bayağı yükseldi.
Optimizasyonu bayağı iyiymiş denedim şimdi. Eskiden lisede Steam'den oynadığım yetmezmiş gibi USB'ye Crack indirip okulda akıllı tahtadan açar gamepad ile oynardık öğle aralarında. Devlet lisesinin tahtalarda bile pek kasmıyordu. Telefon entegrasyonu da gayet güzelmiş. Mi 11T Pro ile 2 saat Gamepad ile oynadım %20 şarj yedi sadece.
Optimizasyonu bayağı iyiymiş denedim şimdi. Eskiden lisede Steam'den oynadığım yetmezmiş gibi USB'ye crack indirip okulda akıllı tahtadan açar gamepad ile oynardık öğle aralarında. Devlet lisesinin tahtalarda bile pek kasmıyordu. Telefon entegrasyonu da gayet güzelmiş. Mi 11T Pro ile 2 saat gamepad ile oynadım %20 şarj yedi sadece.
Optimizasyonu bayağı iyiymiş denedim şimdi. Eskiden lisede Steam'den oynadığım yetmezmiş gibi USB'ye crack indirip okulda akıllı tahtadan açar gamepad ile oynardık öğle aralarında. Devlet lisesinin tahtalarda bile pek kasmıyordu. Telefon entegrasyonu da gayet güzelmiş. Mi 11T Pro ile 2 saat gamepad ile oynadım %20 şarj yedi sadece.
Telefona indirmeyi soruyorsan Epic Games uygulamasını indirip oradan da giriş yaptıktan sonra Play Store gibi arama kısmına oyunu yazıp indirebilirsin kütüphaneye eklediysen.