Ücretsiz Epic Games Dead Cells Mobile

Denedim ama olmadı hocam Almanya yaptım bölgeyi yemedi.

Hocam VPN açtınız mı IP adresinden kaynaklı olmamıştır iPhone X ile deniyorum sürümünden dolayı indirmiyor ancak sayfaya atıyor.

Hocam VPN açtınız mı IP adresinden kaynaklı olmamıştır iPhone X ile deniyorum sürümünden dolayı indirmiyor ancak sayfaya atıyor.

VPN de açtım hocam onu da Almanya yaptım hatta tekrar bir deneyeyim bakalım olacak mı?

Tekrar denedim yine olmadı çözüm bulabilen olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Ben Epic'den aldım artık Apple'ye gelirse o zaman oynarız şu anlık hesapta dursun.

İndirdim ama hep mobil oyunlar var. Mağazası Steam gibi değil mi? Mobile özel, mobil oyunları satın aldığımız bir uygulama mı bu? Bilgisayardaki veya konsoldaki oyunlarımı göremiyorum.

Hep bu Apple'ın kısıtlamalarından kaynaklı, bugün baktım oynayacağımdan değil ama Fortnite'da oynayamıyoruz bu sebepten dolayı
Fornite oynayabilirisin ama Dead Cells oynayamasın Fornite için ülke değiştirmen yeterli appstore direk çıkıyor.

Fornite oynayabilirisin ama Dead Cells oynayamasın Fornite için ülke değiştirmen yeterli App Store direk çıkıyor.

Hangi ülkeyi seçmek gerekiyor hocam? Siz denediniz mi ya da oynuyor musunuz şu anda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…