Zhyreox Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 461 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:11 #21 Loxibin dedi: iPhone kullanıyorum Epic Games uygulamasını indiremedim maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam App Store bölgesini değiştirirseniz Launcher'i indirebilirsiniz bu yol ile Roblox falan da iniyor. M.Fethan dedi: IOS'a yükleyemiyorum ab topraklarında değilsiniz yazıyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla...
Loxibin dedi: iPhone kullanıyorum Epic Games uygulamasını indiremedim maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam App Store bölgesini değiştirirseniz Launcher'i indirebilirsiniz bu yol ile Roblox falan da iniyor. M.Fethan dedi: IOS'a yükleyemiyorum ab topraklarında değilsiniz yazıyor. Çözümü var mı? Genişletmek için tıkla...
Loxibin Hectopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:13 #22 Zhyreox dedi: Hocam App Store bölgesini değiştirirseniz Launcher'i indirebilirsiniz bu yol ile Roblox falan da iniyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı hocam Almanya yaptım bölgeyi yemedi.
Zhyreox dedi: Hocam App Store bölgesini değiştirirseniz Launcher'i indirebilirsiniz bu yol ile Roblox falan da iniyor. Genişletmek için tıkla... Denedim ama olmadı hocam Almanya yaptım bölgeyi yemedi.
Zhyreox Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 461 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:20 #23 Loxibin dedi: Denedim ama olmadı hocam Almanya yaptım bölgeyi yemedi. Genişletmek için tıkla... Hocam VPN açtınız mı IP adresinden kaynaklı olmamıştır iPhone X ile deniyorum sürümünden dolayı indirmiyor ancak sayfaya atıyor.
Loxibin dedi: Denedim ama olmadı hocam Almanya yaptım bölgeyi yemedi. Genişletmek için tıkla... Hocam VPN açtınız mı IP adresinden kaynaklı olmamıştır iPhone X ile deniyorum sürümünden dolayı indirmiyor ancak sayfaya atıyor.
Loxibin Hectopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 09:52 #24 Zhyreox dedi: Hocam VPN açtınız mı IP adresinden kaynaklı olmamıştır iPhone X ile deniyorum sürümünden dolayı indirmiyor ancak sayfaya atıyor. Genişletmek için tıkla... VPN de açtım hocam onu da Almanya yaptım hatta tekrar bir deneyeyim bakalım olacak mı? Zhyreox dedi: Hocam VPN açtınız mı IP adresinden kaynaklı olmamıştır iPhone X ile deniyorum sürümünden dolayı indirmiyor ancak sayfaya atıyor. Genişletmek için tıkla... Tekrar denedim yine olmadı çözüm bulabilen olursa sevinirim. Son düzenleme: Dün 10:31
Zhyreox dedi: Hocam VPN açtınız mı IP adresinden kaynaklı olmamıştır iPhone X ile deniyorum sürümünden dolayı indirmiyor ancak sayfaya atıyor. Genişletmek için tıkla... VPN de açtım hocam onu da Almanya yaptım hatta tekrar bir deneyeyim bakalım olacak mı? Zhyreox dedi: Hocam VPN açtınız mı IP adresinden kaynaklı olmamıştır iPhone X ile deniyorum sürümünden dolayı indirmiyor ancak sayfaya atıyor. Genişletmek için tıkla... Tekrar denedim yine olmadı çözüm bulabilen olursa sevinirim.
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 496 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 15:13 #25 Ben Epic'den aldım artık Apple'ye gelirse o zaman oynarız şu anlık hesapta dursun.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.862 Çözümler 9 Yer İstanbul Dün 15:28 #26 Android için nasıl indireceğiz Epic Games'i?
ardakdrequan Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 496 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-10510U Nvidia GeForce MX250 Cinsiyet Erkek Meslek Mezun Dün 15:28 #27 yigitbil1 dedi: Android için nasıl indireceğiz Epic Games'i? Genişletmek için tıkla... Google'a Epic Games Mobile yaz Epic'in sditesine gir adım adım gösterir.
yigitbil1 dedi: Android için nasıl indireceğiz Epic Games'i? Genişletmek için tıkla... Google'a Epic Games Mobile yaz Epic'in sditesine gir adım adım gösterir.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.862 Çözümler 9 Yer İstanbul Dün 15:43 #28 İndirdim ama hep mobil oyunlar var. Mağazası Steam gibi değil mi? Mobile özel, mobil oyunları satın aldığımız bir uygulama mı bu? Bilgisayardaki veya konsoldaki oyunlarımı göremiyorum.
İndirdim ama hep mobil oyunlar var. Mağazası Steam gibi değil mi? Mobile özel, mobil oyunları satın aldığımız bir uygulama mı bu? Bilgisayardaki veya konsoldaki oyunlarımı göremiyorum.
A Aqrda Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:50 #29 Loxibin dedi: Hep bu Apple'ın kısıtlamalarından kaynaklı, bugün baktım oynayacağımdan değil ama Fortnite'da oynayamıyoruz bu sebepten dolayı Genişletmek için tıkla... Fornite oynayabilirisin ama Dead Cells oynayamasın Fornite için ülke değiştirmen yeterli appstore direk çıkıyor.
Loxibin dedi: Hep bu Apple'ın kısıtlamalarından kaynaklı, bugün baktım oynayacağımdan değil ama Fortnite'da oynayamıyoruz bu sebepten dolayı Genişletmek için tıkla... Fornite oynayabilirisin ama Dead Cells oynayamasın Fornite için ülke değiştirmen yeterli appstore direk çıkıyor.
Loxibin Hectopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:27 #30 Aqrda dedi: Fornite oynayabilirisin ama Dead Cells oynayamasın Fornite için ülke değiştirmen yeterli App Store direk çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi ülkeyi seçmek gerekiyor hocam? Siz denediniz mi ya da oynuyor musunuz şu anda?
Aqrda dedi: Fornite oynayabilirisin ama Dead Cells oynayamasın Fornite için ülke değiştirmen yeterli App Store direk çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi ülkeyi seçmek gerekiyor hocam? Siz denediniz mi ya da oynuyor musunuz şu anda?