Steam Epic Games Dead Cells nereden satın alınmalı?

NomNom01

Decapat
Daha fazla  
Dead Cells oyununu almayı düşünüyorum, Epic Games'de fiyatı daha ucuz ama Steam'de Steam atolyesi desteği var ve bu sayede modlaması daha kolay. Sizce hangi platformdan almak daha mantıklı?

Steam ama ucuz istiyorsanız epic gameste alabilirsiniz.

Dead Cells oyununu almayı düşünüyorum, Epic Games'de fiyatı daha ucuz ama Steam'de Steam atolyesi desteği var ve bu sayede modlaması daha kolay. Sizce hangi platformdan almak daha mantıklı?
Atölye desteği yüzünden Steam'den almak daha mantıklı.

Epic Games'in arayüzünü ve performansını düzeltseler tüm oyunları Epic Games'ten alırım. Alacağım bir oyun varsa sırf Steam olduğu için alıyorum. Steam üzerinden almanı öneririm.

Steam ama ucuz istiyorsanız Epic Games'te alabilirsiniz.

Epic Games'in arayüzünü ve performansını düzeltseler tüm oyunları Epic Games'ten alırım. Alacağım bir oyun varsa sırf Steam olduğu için alıyorum. Steam üzerinden almanı öneririm.

Steam daha kullanışlı.

Atölye desteği yüzünden Steam'den almak daha mantıklı.

Saolun

Steam diyenler neyin kafasını yaşıyor? Steamda oyunun indirimli hali 90 lira. Epic de ise indirimsiz 39 lira

Steam diyenler neyin kafasını yaşıyor? Steamda oyunun indirimli hali 90 lira. Epic de ise indirimsiz 39 lira
Atölye ve mod desteğini önemseyen birisine atölye desteği olmayan Epic'i mi önerelim? Epic diyen neyin kafasını yaşıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…