A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Yanlış bilgi @Aras the Great hocam paylaştı ama o sadece normal oyunu paylaştı. Bu attığım link PC'de oynanabiliyor. Normalde ben de Steam'den alıyorum ama bu paketi almak daha mantıklı gibi tum DLC'ler ile bedava fiyatı. Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
@Aras the Great hocam paylaştı ama o sadece normal oyunu paylaştı. Bu attığım link PC'de oynanabiliyor. Normalde ben de Steam'den alıyorum ama bu paketi almak daha mantıklı gibi tum DLC'ler ile bedava fiyatı. Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox
Emre.bey Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 Yalnız bu PC için değil XBOX için uyarsaydınız daha iyi olurdu.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 Emre.bey dedi: Yalnız bu PC için değil Xbox için uyarsaydınız daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Ben baktığımda PC'de oynaniyor demisti zaten PC surumuymus hocam. Son düzenleme: 1 Ekim 2023
Emre.bey dedi: Yalnız bu PC için değil Xbox için uyarsaydınız daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Ben baktığımda PC'de oynaniyor demisti zaten PC surumuymus hocam.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.121 Makaleler 2 Çözümler 28 1 Ekim 2023 #4 Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Bilgisayar sürümü.
Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Bilgisayar sürümü.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #5 [ Osman Nuri23 dedi: Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Bilgisayar sürümü. Genişletmek için tıkla... Bende de PC surumu gozukuyor.
[ Osman Nuri23 dedi: Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Bilgisayar sürümü. Genişletmek için tıkla... Bende de PC surumu gozukuyor.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.121 Makaleler 2 Çözümler 28 1 Ekim 2023 #6 Adonis31 dedi: Ben baktığımda PC'de oynaniyor demisti kusura bakmayın o zaman bende Steam'den alıyorum. Genişletmek için tıkla... Attığın link yine yanlış.
Adonis31 dedi: Ben baktığımda PC'de oynaniyor demisti kusura bakmayın o zaman bende Steam'den alıyorum. Genişletmek için tıkla... Attığın link yine yanlış.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #7 Osman Nuri23 dedi: Attığın link yine yanlış. Genişletmek için tıkla... Link açınca PC diyor atınca konsol gozukuyor.
Osman Nuri23 dedi: Attığın link yine yanlış. Genişletmek için tıkla... Link açınca PC diyor atınca konsol gozukuyor.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.121 Makaleler 2 Çözümler 28 1 Ekim 2023 #8 Adonis31 dedi: Link açınca PC diyor atınca konsol gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Sen yanlış kopyalamışsın. Bende öyle sorun olmadı. Linki de attım PC'de alanlar oradan alsın.
Adonis31 dedi: Link açınca PC diyor atınca konsol gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Sen yanlış kopyalamışsın. Bende öyle sorun olmadı. Linki de attım PC'de alanlar oradan alsın.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #9 Osman Nuri23 dedi: Sen yanlış kopyalamışsın. Ben de öyle sorun olmadı. Linki de attım PC'de alanlar oradan alsın. Genişletmek için tıkla... Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Adonis31 dedi: Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Genişletmek için tıkla... Tablettiyim yanlış atmışım hemen duzeltiyorum.
Osman Nuri23 dedi: Sen yanlış kopyalamışsın. Ben de öyle sorun olmadı. Linki de attım PC'de alanlar oradan alsın. Genişletmek için tıkla... Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Adonis31 dedi: Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Genişletmek için tıkla... Tablettiyim yanlış atmışım hemen duzeltiyorum.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.121 Makaleler 2 Çözümler 28 1 Ekim 2023 #10 Adonis31 dedi: Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Tablettiyim yanlış atmışım hemen duzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu.
Adonis31 dedi: Dead Cells: Medley of Pain Bundle ürününü satın al | Xbox Return to Castlevania da dâhil oyunun tüm DLC'lerini içeren bu paketle Dead Cells macerana daha da hareket kat! www.xbox.com Tablettiyim yanlış atmışım hemen duzeltiyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu.