muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.364 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 Kütüphanede duruyor sizce oynamaya değer bir oyun mu?
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.501 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 5 Haziran 2025 #2 muratscd dedi: Kütüphanede duruyor sizce oynamaya değer bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Ben oynadım adamların ciğerlerini ayırmaktan zevk alıyorum eğlencesine oynayacaksan sıkıntı yok.
muratscd dedi: Kütüphanede duruyor sizce oynamaya değer bir oyun mu? Genişletmek için tıkla... Ben oynadım adamların ciğerlerini ayırmaktan zevk alıyorum eğlencesine oynayacaksan sıkıntı yok.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 Gayet zevkli bir oyun, girip kafa dağıtırsın. Yazın iyi gider.
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.364 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #4 LiXR dedi: Ben oynadım adamların ciğerlerini ayırmaktan zevk alıyorum eğlencesine oynayacaksan sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... gorko dedi: Gayet zevkli bir oyun, girip kafa dağıtırsın. Yazın iyi gider. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim görüşleriniz için.
LiXR dedi: Ben oynadım adamların ciğerlerini ayırmaktan zevk alıyorum eğlencesine oynayacaksan sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... gorko dedi: Gayet zevkli bir oyun, girip kafa dağıtırsın. Yazın iyi gider. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim görüşleriniz için.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.019 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #5 Oynadım ve pek beğenmedim açıkçası. Bu tarz oyun olarak DL serisini tercih ederdim ben.
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.364 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #6 DaisakuKuze dedi: Oynadım ve pek beğenmedim açıkçası. Bu tarz oyun olarak DL serisini tercih ederdim ben. Genişletmek için tıkla... Dying Light: Standard Edition var kütüphanede o nasıldır sizce ?
DaisakuKuze dedi: Oynadım ve pek beğenmedim açıkçası. Bu tarz oyun olarak DL serisini tercih ederdim ben. Genişletmek için tıkla... Dying Light: Standard Edition var kütüphanede o nasıldır sizce ?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.019 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #7 İki oyunu da oynadım yeni gelecek oyunu da bekliyorum gelince oynayacağım bence bu tarz oyunlar içinde en güzeli DL serisi. muratscd dedi: Dying Light: Standard Edition var kütüphanede o nasıldır sizce? Genişletmek için tıkla... Bu oyunun bedava ekstra silahlar vs. alabildiğiniz bedava DLC'leri var onları alıp onlar ile birlikte oynayın veya bir şans verin derim.
İki oyunu da oynadım yeni gelecek oyunu da bekliyorum gelince oynayacağım bence bu tarz oyunlar içinde en güzeli DL serisi. muratscd dedi: Dying Light: Standard Edition var kütüphanede o nasıldır sizce? Genişletmek için tıkla... Bu oyunun bedava ekstra silahlar vs. alabildiğiniz bedava DLC'leri var onları alıp onlar ile birlikte oynayın veya bir şans verin derim.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.501 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 5 Haziran 2025 #8 muratscd dedi: Dying Light: Standard Edition var kütüphanede o nasıldır sizce? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öncelikle Dying Light olduğunu söyleseydiniz direk onu oynayın derdim en iyileri arasında.
muratscd dedi: Dying Light: Standard Edition var kütüphanede o nasıldır sizce? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öncelikle Dying Light olduğunu söyleseydiniz direk onu oynayın derdim en iyileri arasında.
muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.364 Çözümler 26 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #9 DaisakuKuze dedi: İki oyunu da oynadım yeni gelecek oyunu da bekliyorum gelince oynayacağım bence bu tarz oyunlar içinde en güzeli DL serisi. Bu oyunun bedava ekstra silahlar vs. alabildiğiniz bedava DLC'leri var onları alıp onlar ile birlikte oynayın veya bir şans verin derim. Genişletmek için tıkla... LiXR dedi: Teşekkür ederim öncelikle Dying Light olduğunu söyleseydiniz direk onu oynayın derdim en iyileri arasında. Genişletmek için tıkla... Bir manyaklık yapıp ikisini de yükleyeceğim teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
DaisakuKuze dedi: İki oyunu da oynadım yeni gelecek oyunu da bekliyorum gelince oynayacağım bence bu tarz oyunlar içinde en güzeli DL serisi. Bu oyunun bedava ekstra silahlar vs. alabildiğiniz bedava DLC'leri var onları alıp onlar ile birlikte oynayın veya bir şans verin derim. Genişletmek için tıkla... LiXR dedi: Teşekkür ederim öncelikle Dying Light olduğunu söyleseydiniz direk onu oynayın derdim en iyileri arasında. Genişletmek için tıkla... Bir manyaklık yapıp ikisini de yükleyeceğim teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 3.019 Çözümler 43 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RX 580 Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #10 muratscd dedi: Bir manyaklık yapıp ikisini de yükleyeceğim teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam.
muratscd dedi: Bir manyaklık yapıp ikisini de yükleyeceğim teşekkür ederim yardım ettiğiniz için. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam.