Çözüldü Dead Island 2'de dokular bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Mon Reeve

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3050 4 GB
İşlemci
i5 12450H
İyi akşamlar. Dead Island 2 yüklemiştim oyunu en yüksek grafikte açtığım halde dokular ve zombiler falan bulanık gözüküyor. Bu konu ile ilgili çözüm paylaşan da bulamadım. Yardım edebilecek varsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-20 195157.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-20 195157.png
    3,8 MB · Görüntüleme: 52
  • Ekran görüntüsü 2024-07-20 195204.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-20 195204.png
    3,7 MB · Görüntüleme: 46
İyi akşamlar. Dead Island 2 yüklemiştim oyunu en yüksek grafikte açtığım halde dokular ve zombiler falan bulanık gözüküyor. Bu konu ile ilgili çözüm paylaşan da bulamadım. Yardım edebilecek varsa sevinirim.
Oyunun sistem gereksinimlerine bakıldığında arkadaşların da belirttiği üzere Vram yetersizliği gibi gözüküyor.

Ayarları düşürünce düzeldi. Yüksek ayarlarda oynamak için yapabileceğim bir şey yok mudur?

Diğer ayarları yükseltebilirsiniz doku ayarlarını kısın ve gölge ayarlarınıda kısın kalanlarını performans yeterli oldukça yüksek tutabilirsiniz.
Doku ve gölge ayarları çok fazla VRAM harcar 4 GB VRAM günümüz için çok yetersiz.

Diğer ayarları yükseltebilirsiniz doku ayarlarını kısın ve gölge ayarlarınıda kısın kalanlarını performans yeterli oldukça yüksek tutabilirsiniz.
Doku ve gölge ayarları çok fazla VRAM harcar 4 GB VRAM günümüz için çok yetersiz.

Aslında performans açısında sıkıntı olmuyor ama VRAM yetersiz olduğundan blur geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı