muselyan Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlarla Dead Island 2ye başlayacağız. Her karakterin farklı özelliği falan varmış galiba, hangi karakteri almak daha mantıklı?
Arkadaşlarla Dead Island 2ye başlayacağız. Her karakterin farklı özelliği falan varmış galiba, hangi karakteri almak daha mantıklı?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.767 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 18 Temmuz 2025 #2 Hikayeye karakterler yön vermiyor. Bağımsız yani istediğinizi alabilirsiniz. Sadece şu Sam B denilen adamla ilgili senaryo değişikliği var Kızla samimi arkadaşlar japon olan. Artı 0 Eksi
Hikayeye karakterler yön vermiyor. Bağımsız yani istediğinizi alabilirsiniz. Sadece şu Sam B denilen adamla ilgili senaryo değişikliği var Kızla samimi arkadaşlar japon olan.
KS KS muselyan Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #3 Wanhedaa dedi: Hikayeye karakterler yön vermiyor. Bağımsız yani istediğinizi alabilirsiniz. Sadece şu sam b denilen adamla ilgili senaryo değişikliği var kızla samimi arkadaşlar Japon olan. Eki Görüntüle 2537525 Genişletmek için tıkla... Kastım hikayeden daha çok statlar ya. Mesela jacobun peak Health'ı yüksekken brunonun critical Damage'i yüksek. Artı 0 Eksi
Wanhedaa dedi: Hikayeye karakterler yön vermiyor. Bağımsız yani istediğinizi alabilirsiniz. Sadece şu sam b denilen adamla ilgili senaryo değişikliği var kızla samimi arkadaşlar Japon olan. Eki Görüntüle 2537525 Genişletmek için tıkla... Kastım hikayeden daha çok statlar ya. Mesela jacobun peak Health'ı yüksekken brunonun critical Damage'i yüksek.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.767 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 18 Temmuz 2025 #4 muselyan dedi: Kastım hikayeden daha çok statlar ya. Mesela jacobun peak Health'ı yüksekken brunonun critical Damage'i yüksek. Genişletmek için tıkla... Carla olabilir Veya Bruno Artı 0 Eksi
muselyan dedi: Kastım hikayeden daha çok statlar ya. Mesela jacobun peak Health'ı yüksekken brunonun critical Damage'i yüksek. Genişletmek için tıkla... Carla olabilir Veya Bruno