Dead Island 2'mi yoksa Alan Wake 2'mi?

RglarX

Hectopat
Daha fazla  
Hocam merhaba, normalde böyle bir konu açmayacaktım ama fiyat konusunda biraz sorun yaşadığım için açmak istedim.

Sizce bütçeyi zorlamayacak şekilde Dead Island 2 mi alınır yoksa Alan Wake 2 için bütçeyi tamamen zorlayayım mı? Alan Wake 2'yi seviyorum oynamak istiyorum ama daha önce 1. oyununu oynamadığım için hiç bilmiyorum güzel midir değil midir 2. oyunun yanında 1 Remastered geliyormuş bu yüzden sadece 2 alacaktım. Bütçeyi zorlayıp sizce alınır mı? Fiyatına değer mi?

Alan Wake 2'yi ben de gelecek hafta bütçemi zorlayıp almayı planlıyorum çünkü hem türü seviyorum hem de çok çok övülmüş bir oyun yılın oyununa bile aday oldu Game awardsta ödül falan aldı merak ediyorum Dead Island 2 yanında sönük kalır bayağı değmez bence, Alan Wake 2 derim ben.

Olabilir hocam neredeyse uzun bir oynanışı var galiba 21 saat yazıyor googlede 2 oyun ile de yakından uzaktan hiç alakam olmasa bile Alan Wake 2 kendine çok yakın hissettiriyor güzel oyundur umarım hiç spolierini almadım.

Bu arada umarım sizde alabilirsiniz.

Alan Wake 2 elbette, Dead Island 2 türünde bir oyun istiyorsanız da tercihinizi Dying Light yapımlarından herhangi biri üzerinde kullanın. Pişman olmazsınız.

Alan Wake 2 elbette, Dead Island 2 türünde bir oyun istiyorsanız da tercihinizi Dying Light yapımlarından herhangi biri üzerinde kullanın. Pişman olmazsınız.

Hocam Dying Light Serisini çok sevdiğim için Dead Island almak istedim ama bu kadar sevilmediğini bilmiyordum gerçekten bu kadar kötü mü oyun?

Hocam Dying Light serisini çok sevdiğim için Dead Island almak istedim ama bu kadar sevilmediğini bilmiyordum gerçekten bu kadar kötü mü oyun?

Oyun kötü değil, ancak değmez.

Hocam Dying Light Serisini çok sevdiğim için Dead Island almak istedim ama bu kadar sevilmediğini bilmiyordum gerçekten bu kadar kötü mü oyun?
Arkadaşın dediği gibi kötü değil ancak değmez, o fiyat bandında çok daha iyi oyunlar bulmanız mümkün. Hiç bulaşmayın derim ben.

Alan Wake 2 çok daha iyi bir oyun ve gerçekten yeni nesil gibi hissettiriyor.

Alan Wake 2 sümüğünü bile atmaz Dead Island 2'ye. Başyapıt seviyesinde bir oyunla vasat bir zombi oyununu kıyaslıyorsun.

İkisini de oynadım görüşüm bu.

Hocam peki üstte yazdığım yazıya bir bakarmısınız sizce 2 oyunda almaya değer mi.

Alan wake 2 yi alacağım zaten onun dışında bu 2 oyun alınabilinir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…