Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.789 Çözümler 54 11 Aralık 2023 #1 Başlıkta yazdığım gibi yanlışlıkla save dosyasını sildim oyun onay bile istemeden direkt sildi. Save dosyasına ulaşmamın bir yöntemi var mı?
Başlıkta yazdığım gibi yanlışlıkla save dosyasını sildim oyun onay bile istemeden direkt sildi. Save dosyasına ulaşmamın bir yöntemi var mı?
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 11 Aralık 2023 #2 Burak Karabal dedi: Başlıkta yazdığım gibi yanlışlıkla save dosyasını sildim oyun onay bile istemeden direkt sildi. Save dosyasına ulaşmamın bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Dosya konumunda olabilir o oyunu oynamadım ama save yerlerine bakın veya şansınızı deneyin. Hangi görevde iseniz söyleyin save dosyasını atayım. Artı 0 Eksi
Burak Karabal dedi: Başlıkta yazdığım gibi yanlışlıkla save dosyasını sildim oyun onay bile istemeden direkt sildi. Save dosyasına ulaşmamın bir yöntemi var mı? Genişletmek için tıkla... Dosya konumunda olabilir o oyunu oynamadım ama save yerlerine bakın veya şansınızı deneyin. Hangi görevde iseniz söyleyin save dosyasını atayım.
KS KS Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.789 Çözümler 54 12 Aralık 2023 #3 proyic dedi: Dosya konumunda olabilir o oyunu oynamadım ama save yerlerine bakın veya şansınızı deneyin. Hangi görevde iseniz söyleyin save dosyasını atayım. Genişletmek için tıkla... Görev ismini hatırlamıyorum ana hikaye %44'e kadar gelmiştim. Doğru yere mi baktım bilmiyorum save ile ilgili bir şey bulamadım. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Dosya konumunda olabilir o oyunu oynamadım ama save yerlerine bakın veya şansınızı deneyin. Hangi görevde iseniz söyleyin save dosyasını atayım. Genişletmek için tıkla... Görev ismini hatırlamıyorum ana hikaye %44'e kadar gelmiştim. Doğru yere mi baktım bilmiyorum save ile ilgili bir şey bulamadım.