4 442133 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 117 Çözümler 2 20 Ocak 2022 #1 Dead rising 4 de bir türlü radyoyu kapatma tuşunu bulamadım tuş atamalarına da baktım ama yok PC de oynuyorum. Bu radyo hangi tuş ile kapanıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2022
Dead rising 4 de bir türlü radyoyu kapatma tuşunu bulamadım tuş atamalarına da baktım ama yok PC de oynuyorum. Bu radyo hangi tuş ile kapanıyor?
Çözüm 4 4 442133 20 Ocak 2022 Silinen üye dedi: Müzik değiştirme tuşu olması lazım, Xbox'da Dpad di bu. Bu tuşa basılı tutarsan radyo kapanır. Genişletmek için tıkla... Hocam müzik değiştirme tuşu diye baktım tuş atamalarına fakat bulamadım. Sorunu çözdüm 1 tuşuna basılı tutunca radyo kapanıyor.
Silinen üye dedi: Müzik değiştirme tuşu olması lazım, Xbox'da Dpad di bu. Bu tuşa basılı tutarsan radyo kapanır. Genişletmek için tıkla... Hocam müzik değiştirme tuşu diye baktım tuş atamalarına fakat bulamadım. Sorunu çözdüm 1 tuşuna basılı tutunca radyo kapanıyor.
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 20 Ocak 2022 #2 Müzik değiştirme tuşu olması lazım, xbox da Dpad di bu. Bu tuşa basılı tutarsan radyo kapanır. Artı 0 Eksi
KS KS 4 442133 Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 117 Çözümler 2 20 Ocak 2022 #3 Silinen üye dedi: Müzik değiştirme tuşu olması lazım, Xbox'da Dpad di bu. Bu tuşa basılı tutarsan radyo kapanır. Genişletmek için tıkla... Hocam müzik değiştirme tuşu diye baktım tuş atamalarına fakat bulamadım. Sorunu çözdüm 1 tuşuna basılı tutunca radyo kapanıyor. Son düzenleme: 21 Ocak 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Silinen üye dedi: Müzik değiştirme tuşu olması lazım, Xbox'da Dpad di bu. Bu tuşa basılı tutarsan radyo kapanır. Genişletmek için tıkla... Hocam müzik değiştirme tuşu diye baktım tuş atamalarına fakat bulamadım. Sorunu çözdüm 1 tuşuna basılı tutunca radyo kapanıyor.