Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 789 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #1 İndiriyorum yamayı clowndan, siteden antivirüs engelliyor. Nasıl yükleyebilirim?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.439 Makaleler 9 Çözümler 183 Yer Ankara🥀 24 Aralık 2023 #2 Ardaq dedi: İndiriyorum yamayı clowndan, siteden antivirüs engelliyor. Nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... AV'ü kapatıp.
Ardaq dedi: İndiriyorum yamayı clowndan, siteden antivirüs engelliyor. Nasıl yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... AV'ü kapatıp.
Ardaq Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 789 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Av'ü kapatıp. Genişletmek için tıkla... Hocam rav antivirüs yüklendi onu kaldıramıyorum. Ardaq dedi: Hocam rav antivirüs yüklendi onu kaldıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir türlü silemedim uygulamayı.
Şebnem Ferah dedi: Av'ü kapatıp. Genişletmek için tıkla... Hocam rav antivirüs yüklendi onu kaldıramıyorum. Ardaq dedi: Hocam rav antivirüs yüklendi onu kaldıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir türlü silemedim uygulamayı.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.439 Makaleler 9 Çözümler 183 Yer Ankara🥀 24 Aralık 2023 #4 Ardaq dedi: Hocam rav antivirüs yüklendi onu kaldıramıyorum. Bir türlü silemedim uygulamayı. Genişletmek için tıkla... Programı kapatıp denetim masasından veya uninstall'ını denediniz mi?
Ardaq dedi: Hocam rav antivirüs yüklendi onu kaldıramıyorum. Bir türlü silemedim uygulamayı. Genişletmek için tıkla... Programı kapatıp denetim masasından veya uninstall'ını denediniz mi?
dualk gamer Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #5 Oyun çevirinin yaptığı yamalar güzel olur genelde oradan indirmenizi tavsiye ederim hocam