Daha fazla  

Bir gün Colorado'nun huzurlu kasabası Willamette, ABD ordusu tarafından karantinaya alınır. Serbest gazeteci Frank West'in burnuna kötü kokular gelir ve şehirdeki tek alışveriş merkezinin yolunu tutar. Ne yazık ki alışveriş merkezi, sayısız zombi ile dolup taşmış bir cehenneme dönmüştür. Yardım 72 saat içinde gelecek, bu yüzden iş işten geçmeden bu olayın arkasındaki gerçeği öğrenmek zorunda!

Yama konusuna buradan erişebilirsiniz. Yama, Üyelik sistemimize dahildir!

Dead Rising Deluxe Remaster yaması kuruluyor fakat çok uzun sürede bağlantı kuruyor, yama %100 diyor fakat siyah ekranda kalıp oyun açılmıyor.

3 kez deniyorum aynı siyah ekran sorunu var ve oyun bütünüyle bozuluyor kaldırsanız bile . kendileri ile iletişimede geçemiyorum vermiş oldukları discord davet bağlantısı geçersiz. ya güncellesinler ya da tamamen kaldırsınlar. 3 oldu 60 gb dosya indiriyorum. ve üstüne bu üyelik ücretli.

Kardeşim internet sitesinde online destek mesaj penceresi açılıyor siteye giriş yapar yapmaz, oradan ulaşabilirsiniz, ayrıca discord adresleri bende var, VPN ile discord açıyor, davet kodu için bir şey söyleyemeyeceğim çünkü önceden eklemiştim. Ama söylediğim şekilde ulaşabilirsiniz fakat sadece yamada sorun yok, yamanın haricinde oyunda ciddi anlamda çökme problemi var ve hala da şu an itibarıyla (güncel bilgi, net ve kesin bilgi) Steam yorumlarına göre söylüyorum, çökme problemi devam ediyor, dolayısıyla durum vaziyet bu şekilde, iade etme hakkınız varsa, yamayla da oyunla da uğraşmayın, bir an evvel mutlaka kesin olarak söylüyorum iade edin oyunu, ben iade ettim kurtuldum.

oraya yazdım zaten ama bir geri dönüş olmadı teşekkürler ama süre geçti sanırım

En iyisi orijinalini tekrar oynamak, sevdiğim bir seri bende merak edip satın aldım Türkçe yama olduğunu da görünce baktım bugün tam 14 gün olmuş şansımı denedim 40 dakika oynadım sadece bakalım aide edecekler mi?

İadem kabul edildi teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…