2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 22 Eylül 2022 #11 rmznkrtl dedi: The callisto protocolden bahsediyorsun herhalde onu aldım kanka 90 TL'ye yanlış etiketle çıkarmışlardı Genişletmek için tıkla... Çok iyi almışssınız hocam.
rmznkrtl dedi: The callisto protocolden bahsediyorsun herhalde onu aldım kanka 90 TL'ye yanlış etiketle çıkarmışlardı Genişletmek için tıkla... Çok iyi almışssınız hocam.
rmznkrtl Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 385 22 Eylül 2022 #12 249873 dedi: Çok iyi almışssınız hocam. Genişletmek için tıkla... Knk remake beklimmiki ya aynamak çok istiyorum oynanmazmi yüksek grafiklerde yoksa remake beklimmi
249873 dedi: Çok iyi almışssınız hocam. Genişletmek için tıkla... Knk remake beklimmiki ya aynamak çok istiyorum oynanmazmi yüksek grafiklerde yoksa remake beklimmi
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 22 Eylül 2022 #13 rmznkrtl dedi: Kanka remake beklimmiki ya aynamak çok istiyorum oynanmazmi yüksek grafiklerde yoksa remake beklimmi Genişletmek için tıkla... Oyun o kadar kötü değil. Oynanabilir zaten para amacıyla yapılan remake olduğu söyleniyor.
rmznkrtl dedi: Kanka remake beklimmiki ya aynamak çok istiyorum oynanmazmi yüksek grafiklerde yoksa remake beklimmi Genişletmek için tıkla... Oyun o kadar kötü değil. Oynanabilir zaten para amacıyla yapılan remake olduğu söyleniyor.
rmznkrtl Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 385 22 Eylül 2022 #14 249873 dedi: Oyun o kadar kötü değil. Oynanabilir zaten para amacıyla yapılan remake olduğu söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Remake beklicez sonra çok pahalı çıkacak gerek yok beklemeye oynarım ben tabi sırası gelince titanfall 2 criysis ve dead space bakalım
249873 dedi: Oyun o kadar kötü değil. Oynanabilir zaten para amacıyla yapılan remake olduğu söyleniyor. Genişletmek için tıkla... Remake beklicez sonra çok pahalı çıkacak gerek yok beklemeye oynarım ben tabi sırası gelince titanfall 2 criysis ve dead space bakalım
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 22 Eylül 2022 #15 rmznkrtl dedi: Remake bekleyeceğiz sonra çok pahalı çıkacak gerek yok beklemeye oynarım ben tabii sırası gelince Titanfall 2 criysis ve Dead Space bakalım Genişletmek için tıkla... Gerilim oyunların da bence eski tema daha iyi oluyor. Hem sevip sevmeyeceğin belli olmayan oyun için kim bilir ne kadar para isteyecekler.
rmznkrtl dedi: Remake bekleyeceğiz sonra çok pahalı çıkacak gerek yok beklemeye oynarım ben tabii sırası gelince Titanfall 2 criysis ve Dead Space bakalım Genişletmek için tıkla... Gerilim oyunların da bence eski tema daha iyi oluyor. Hem sevip sevmeyeceğin belli olmayan oyun için kim bilir ne kadar para isteyecekler.