Merhaba Epic Games indirimleri varken Dead Space remake 267 TL gibi iyi bir fiyata düşüyor. Ancak oyunu alıp almama konusunda kararsız kaldım. 2008 versiyonu Steam hesabımda bulunuyor. Ancak oyuna çok övgüler de geliyor ve izlediğim indirim videoları kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak söylüyor . Daha önce Dead Space oynamamış ve korku oyunlarını oynayamayan biri olarak siz ne yapmamı önerirsiniz? RDR2 gibi ad kütüphanene dursun diyebeleceğiniz bir oyun mu yoksa oynamak istediğimde Gamepass/EA play üzerinden oynamak yeterli olur mu?
Hocam takıntınız yoksa bende olsun diye orada oynayın geçin devir ekonomi devri, o paranın üstüne kalanına da gömün oyun oynarken bir çiğ köfte ayran mis gibi.
dediğiniz gibi epic ten oldukça hesaplıya geliyor. ve evet kesinlikle alınır. ama herkese hitap ettiğini söyleyemem. oyun sürekli aynı ortamda geçtiği için bir süre sonra baş ağrısı yaptı bende. ama bitirdim tavsiye de ederim.
Hocam Steam Epic takıntım yok benim açıkçası. Profilde görünürlük önemli değil de oyuna sahip olma takıntım var biraz diyebilirim. Eğer hak eden bir oyunsa ömürlük elimde olsun diyorum eğer uygun fiyata da düştüyse. Şu an oynatacak bir sistemim yok açıkçası ileriye dönük alacağım alırsam. O zamana da Game Pass fiyatı ne olur bilemiyorum. Çünkü zamların ucu açıldı geldikçe geliyor artık, 40 TL'lik Game Pass kalesi de gitti Ben oynayana kadar Game Pass 200TL'ye çıkar gibi.
2008 versiyonu varsa Remake'in satın almaya değecek bir yanı yok. Eğer gerekirse Game Pass'den oynarsınız. Bende de 2008 versiyonu var remake olanı Game Pass'den oynadım biraz ama aynı oyun sonuçta.