Dead Space remake vs Final Fantasy 7 remake

Bütçe
20 dolar

drthNiHiluS

Zeptopat
Daha fazla  
Dead Space remake veya Final Fantasy 7 remake almayı düşünüyorum. Hangisi mantıklı ve hangisinin tekrar kısa bir süre içinde indirime girme olasılığı daha az?

FF7 32 dolardan 16'ya düşmüş.

Dead Space remake ise 60 dolardan 12'ye düşmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi Tür oyunu oynamak istediğinize bağlıdır.

Dead Space Korku Gerilim ve Aksiyon Türündedir. En bariz örnekleri Resident Evil 4 Remake diyebilirim.

Final Fantasy 7 Sıralı Tabanlı ve Gerçek Zamanlı Aksiyonu birleştiren bir yapımdır. Güzel bir hikaye sunar.

Ben seçiyor olsaydım oyumu Final Fantasy 7 Remake'den kullanırdım. Karakterleri, evreni hoşuma gidiyor. :)

Hangi tür oyunu oynamak istediğinize bağlıdır.

Dead Space korku gerilim ve aksiyon türündedir. En bariz örnekleri Resident Evil 4 remake diyebilirim.

Final Fantasy 7 sıralı tabanlı ve gerçek zamanlı aksiyonu birleştiren bir yapımdır. Güzel bir hikaye sunar.

Ben seçiyor olsaydım oyumu Final Fantasy 7 Remake'den kullanırdım. Karakterleri, evreni hoşuma gidiyor. :)

İki türede bayılıyorum. Re serisi olsun Silent Hill serisi olsun. Ff 7 ise daha önce oynayıp aşırı sevmişdim. Şu an sadece hangisini önce alsam indirime girmişken. Hangisinin tekrar indirime girmesi uzun sürer?

İki türede bayılıyorum. Re serisi olsun Silent Hill serisi olsun. Ff 7 ise daha önce oynayıp aşırı sevmişdim. Şu an sadece hangisini önce alsam indirime girmişken. Hangisinin tekrar indirime girmesi uzun sürer?
Square Enix'in sağ solu belli olmuyor hocam.

FF7'i çok sevdiyseniz F7 Remake'i şimdi oynamak sizi tatmin edebilir. Sonra da F7 Rebirth oynarsınız. F7'i iki oyuna bölüp remake yaptılar.

Karakterleri günümüz şartlarında görmek özellikle Tifa'ı görmek insanı mutlu ediyor. Cloud'un konuşma tarzı da çok havalı ve tatlı. Evrenine ışınlanabilsem sarılacağım karakterlere <3 :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı